Fifty Shades of Grey. Comportamente SCANDALOASE ale spectatorilor la proiecţiile filmului

Fifty Shades of Grey. Mai multe proiecţii ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey", care au avut loc în Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, au fost marcate de o serie de comportamente scandaloase din partea spectatorilor.

19 feb. 2015, 13:02
Fifty Shades of Grey. Comportamente SCANDALOASE ale spectatorilor la proiecţiile filmului

Fifty Shades of Grey. La Glasgow, în Scoţia, trei femei au fost arestate după ce au agresat un bărbat în timpul unei proiecţii a acestui film, pe 14 februarie. Potrivit presei britanice, bărbatul le-a cerut celor trei femei să păstreze liniştea în timpul filmului, însă acestea l-au agresat fizic, scrie Mediafax care citează revista Vanity Fair. Femeile au fost escortate în afara cinematografului de poliţişti şi au fost puse sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice, informează contactmusic.com.

Citeşte şi Dieta Fifty Shades of Grey: Secretele actriţei Dakota Johnson

Se pare că femeile arestate nu reprezintă singurul exemplu de comportament nepotrivit. Un alt martor, citat de The Telegraph, afirmă că mai multor femei li s-a făcut rău în holul cinematografului.

Pe de altă parte, în statul american Florida, peste 100 de adolescenţi au jefuit un mall după ce reprezentanţii unui cinematograf le-au interzis accesul în sală. Potrivit publicaţiei Kansas Star, adolescenţii nu au avut voie să intre la acel film întrucât pelicula a primit clasificarea „R”, care impune ca orice spectator sub 17 ani să fie însoţit în sală de un adult.

Citeşte şi Cea mai hot actriţă a momentului a pozat goală în paginile unei reviste FOTO

„Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, considerat „cel mai provocator film al ultimului deceniu” de presa americană, a fost interzis în China şi în alte ţări, chiar dacă scenele de sex care se regăsesc în cartea omonimă, scrisă de autoarea E.L. James, sunt „mai blânde” în adaptarea cinematografică.

Lungmetrajul, lansat pe marile ecrane pe 13 februarie, spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste.

Citeşte şi „Fifty Shades of Grey” a dominat box office-ul de Sfântul Valentin