Dieta Fifty Shades of Grey: Secretele actriţei Dakota Johnson

Toate femeile vorbesc zilele acestea despre filmul-fenomen "Fifty Shades of Grey", care s-a lansat şi în cinematografele din România. Dacă vrei să fii într-o formă fizică de zile mari şi să ai o siluetă de nota 10, află secretele actriţei Dakota Johnson.

RomaniaTV.net
18 feb. 2015, 11:51
Dieta Fifty Shades of Grey: Secretele actriţei Dakota Johnson

Daca te intrebi cum a reusit actrita Dakota Johnson (interpreta rolului principal feminin din Fifty Shades of Grey) sa se mentina in forma si sa afiseze un trup de zeita, ei bine, afla ca la baza eforturilor ei au stat sucurile naturale si multe drumuri la sala de fitness.

Dupa multe luni de anticipare, premiera filmului Fifty Shades of Grey a avut loc in cinematografele din intreaga lume. Iar de cand Dakota Johnson a fost distribuita in rolul tinerei Anastasia Steele in filmul care are la baza romanul Fifty Shades of Grey, ea a fost o actrita extrem de ocupata, deoarece ea a fost nevoita sa se mentina pe un drum sanatos pe toata durata filmarilor.

Citeşte şi Fifty Shades of Grey. Primele RECENZII despre FILMUL EROTIC devenit FENOMEN PLANETAR

Ii place sa bea sucuri naturale: atunci cand filma in Vancouver, British Columbia, Canada, actrita Dakota Johnson a devenit dependenta de sucuri raw presate la rece. Ea nu adoptase vreo dieta de detoxificare nebuneasca, pentru a-si curata organismul de toxine, dar pana si regizoarea filmului Fifty Shades of Grey, Sam Taylor-Johnson, a inceput sa savureze aceste sucuri bogate in nutrienti in timpul zilei.

Este sincera in privinta obiectivelor ei: Dakota Johnson a fost sincera in privinta faptului ca ea nu a avut in trecut o rutina de exercitii pe care sa le faca regulat. Dar acest rol nou necesita ca ea sa petreaca mai mult timp la sala de fitness.

Cu atat de multe scene in care ea este imbracata sumar, Dakota Johnson a spus cu sinceritate: „Evident, vreau sa arat bine goala… Inteleg in totalitate acum de ce oamenii fac exercitii fizice, deoarece se simt al naibii de bine”.

Citeşte şi Dieta de 4 săptămâni îţi oferă o siluetă perfectă fără prea mult efort

S-a antrenat cu iubitul ei: Atunci cand nu era la munca, pe platourile de filmare alaturi de iubitul ei de pe marele ecran, Jamie Dornan, actrita era ocupata cu alte lucruri: mergea la sala cu prietenul ei de la acea vreme, Jordan Masterson.

Daca antrenamentele nu au reprezentat o parte importanta din viata ta si ai tendinta de a sari peste orele de la sala de fitness, urmeaza exemplul Dakotei Johnson. Daca te antrenezi alaturi de o prietena sau de iubitul tau, acest truc te va ajuta sa iti pastrezi un program de antrenament consistent si sa fii dedicata.

Daca vrei sa arati si tu ca starul din filmul Fifty Shades of Grey, iata mai jos cateva dintre secretele Dakotei Johnson in materie de dieta si antrenamente. Toti acesti factori sunt responsabili pentru trupul ei perfect si silueta de zeita, fara niciun defect.

Citeste mai mult pe feminis.ro.