Fii tipa pe care o abordează toţi bărbaţii!

Ai putea să te urci pe bar şi să strigi cât de ţin plămânii: "Baby, come to me!". Dar dacă dovezile publice de seducţie nu sunt tocmai specialitatea ta, încearcă aceste trucuri subtile.

RomaniaTV.net
02 ian. 2015, 08:19
Fii tipa pe care o abordează toţi bărbaţii!

Mai mult ca sigur, situatia asta ti se pare familiara: te gatesti la patru ace pentru a iesi in oras, cu gandul ca vei cunoaste multi tipi misto, dar pana la urma sfarsesti doar in compania prietenelor tale, vorbind despre cat de grea e viata de tipa single.

La sfarsitul serii, te intrebi de ce barbatii nu s-au inghesuit sa vina sa vorbeasca cu tine. Nu si-au dat seama ca se aflau in preajma unei fapturi minunante?!

Si-au dat seama, crede-ne, dar sarmanii asteptau un semn ca sa se apropie… semn pe care tu nu li l-ai dat.

Citeste si: Secretele seductiei „made in France”

„Secretul e sa te faci observata. Odata ce ai reusit asta, nu uita ca barbatilor le e teama de respingere, asa ca sunt in cautarea unui semn ca esti deschisa si interesata ca macar sa stai de vorba cu ei”, explica Ann Demarais, profesor doctor si coautor al cartii „First Impressions”.

Ti-am pregatit trei tehnici atat de usor de realizat, ca in curand se va face coada in spatele tau si nu vei mai sti cum sa-ti ogranizezi pretendentii!

Mutarea 1: Poarta cercei indrazneti sau un tricou cu un imprimeu grafic care sa atraga instant privirea

Desi clasicul negru este fara indoiala sexy, faptul ca-l porti nu e neaparat de ajuns pentru a convinge un tip sa alerge catre tine cu un arsenal de replici de agatat.

Citeste si: 6 lucruri pe care barbatii le observa instant la o femeie

Dar daca porti, sa zicem, un colier inedit, probabilitatea ca el sa te abordeze este mai mare, deoarece asa are un motiv pentru a deschide conversatia si nu e nevoit sa scoata din palarie un subiect complet neutru, explica Janine Driver, expert in limbajul trupului si autoarea cartii „You say more than you think”.

  • Un tip explica: „Abordarea asta prezinta un risc mai mic”, spune Cornel, 25 ani. „In cel mai rau caz, ii spun ca-mi place cum e imbracata, ea imi multumeste si continua sa ma ignore… 
    In cel mai bun caz, incepem sa vorbim si mi-e mult mai usor sa duc gradual conversatia catre subiectul numarului ei de telefon si cum as putea sa intru in posesia lui.”

Fii tipa pe care o abordeaza toti barbatii!