Fiica adolescentă a lui Mr Bean face furori în lumea vedetelor

Lily, fiica de 17 ani a faimosului comic "Mr Bean", fură privirile admiratorilor oriunde apare. Mai ales când este însoţită de tatăl ei sau chiar de ambii părinţi, dar în acest caz este comparată instantaneu cu mama, pentru că principiul potrivit căruia "fetele seamănă cu taţii" nu funcţionează în cazul ei.

07 ian. 2013, 08:34

Oriunde apare Lily alături de tatăl ei, faimosul comic englez Rowan Atkinson, alias Mr Bean, atrage toate privirile. La numai 16 ani, Lily apărea anul trecut pe covorul roşu alături de tatăl său, la premiera noului său film intitulat „Johnny English Reborn”, la Londra.

Deşi era premeira filmului său, Mr Bean a trecut în „culise”, toată atenţia publicului fiind „furată” de Lily. Fiica lui Rowan este la rândul ei fascinată de luminile reflectoarelor şi de cele ale aparatelor de fotografiat şi se simte foarte bine când este în centrul atenţiei.

Acum, la 17 ani, Lily pare mai matură  datorită înfăţişării şi modului în care se îmbracă. Ea seamănă aproape perfect cu mama ei, Sunetra Atkinson, dar temperamentul şi talentele artistice par să le fi moştenit de la tatăl ei.

Dar Lily este deja familiarizată cu cinematografia. În 2004, a jucat în „Tooth”, iar în 2007, alături de tatăl ei în „Mr Bean Holiday”. Ea ar vrea să urmeze cariera tatălui ei, dar rămâne de văzut dacă îi va călca pe urme sau chiar îl va întrece în performanţa artistică.