Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu aruncă bomba la aproape un an de la moartea actorului: „Nu mi-a lăsat nimic”

Anca , fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu, a făcut o dezvăluire complet neașteptată la aproape un an de la trecerea în neființă a tatălui ei.

11 sept. 2023, 19:45
Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu aruncă bomba la aproape un an de la moartea actorului: „Nu mi-a lăsat nimic”

Anca a aflat că tatăl ei nu i-a lăsat absolut nimic din averea pe care o avea. Actorul Constantin Codrescu a murit în data de 13 noiembrie 2022, la 92 de ani.

„Am început să demarez acțiunile… I-am făcut o procură fetei mele ca să accepte masa succesorală, pentru că tot ceea ce a făcut domnul avocat ne-a oprit puțin, deoarece ultimii doi notari nu au vrut să îi dea o formă amicală… Și atunci el a trebuit să adopte o formă legală mai costisitoare, care durează mai mult. M-a costat doar procura 100 de euro pentru fiica mea”, a declarat Anca Codrescu, pentru viva.ro.

Citește și La ce şcoli merg copiii vedetelor. Emoţii mari pentru Mirela Vaida, Bianca Drăguşanu, Gabriela Cristea, Paula Seling şi Oana Roman FOTO

Anca Codrescu a spus că îi va trimite procura fiicei sale pentru continuarea procedurilor legale privind succesiunea tatălui ei.

„Acum să văd cum o trimit în țară, nu știu procedurile legale. Durează și acolo, până ce îi dă programarea… Dar, mă rog, până în noiembrie, când se împlinește anul, sper să reușim să facem procedura de acceptare a mesei succesorale. După aceea, de la citirea testamentului, dacă eu nu pot să vin într-o anumită perioadă… Dar nu mai contează”, a mai declarat Anca, fiica lui Constantin Codrescu.

Fiica lui Constantin Codrescu nu a fost deloc în relații bune cu ultima soție a tatălui ei. Anca e de părere că ea e cea care l-a convins să nu-i lase nimic din avere.

„Vreau să spun că o am la mână pe ultima doamnă Codrescu, nu merită altfel să îi mai spun. Ea nu a fost mamă pentru mine și nici nu a fost. Și nici nu va fi. Lacrimile care au apărut pe micile ecrane au fost și sunt false. Eu o să apar și o să dau știrea-bombă… Pentru că se știe că a fost convins de către dânsa să nu îmi lase absolut nimic. Deci, ca să vă dau detalii, tatăl meu nu mi-a lăsat nimic, eu nu sunt în testamentul tatălui meu”, a mai declarat Anca Codrescu.

Citește și Motivul pentru care Simona Gherghe nu folosește filtre și Photoshop: „E necruțător”. Ce spune despre operațiile estetice