Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei: „Vă spun ceva în premieră”

Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei. Sarah, fiica impresarei din prima căsnicie, a făcut lumină în scandalul în care Laurenţiu Reghecampf este acuzat că îşi înşeală soţia.

17 aug. 2021, 12:16
Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei: „Vă spun ceva în premieră”
Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei

Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei. În ultima vreme, impresara şi soţul ei au fost în centrul atenţiei după ce Reghe a declarat că divorţează. Vedeta susţine însă că nu există nicio problemă în familia lor şi nici nu se discută de vreo despărţire. La fel susţine şi Sarah, fiica cea mică a impresarei din prima căsnicie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dată de gol de fiica ei: „Mama a inventat. Să nu o credeţi!”

Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei

Tânăra a mărturisit că are o relaţie foarte bună cu tatăl ei vitreg, vorbesc în fiecare zi şi a asigurat-o că niciodată nu îşi va lăsa familia.

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: „Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul. Nimic nu stă în faţa familiei”.

Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei„, a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit As.ro.

Bebeto se mută la Craiova

Laurenţiu Jr., alintat Bebeto, care mergea până de curând la şcoală în Dubai, se va muta la Craiova, acolo unde Laurenţiu Reghecampf este antrenor la CSU Craiova. Băiatul ar urma să joace fotbal la echipa de juniori a clubului.

Anunţul a fost făcut chiar de către Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram. Impresara a postat o fotografie realizată în urmă cu 11 ani, atunci când Laurenţiu Reghecampf se afla la începutul carierei de antrenor. În poză apar tatăl şi fiul pe stadionul din Craiova.

Craiova… long time ago (cu mult timp în urmă – n.red.)! Reghe salvase clubul de la retrogradare!!! Reghe Jr făcea pași mici pe terenul de fotbal… Tatăl lui îl susținea! La fel și astăzi… Aceeași echipă, același antrenor… Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de socializare.