Fiica Andei Călugăreanu trece prin clipe de coşmar. Gravidă în luna a doua, Ioana a fost dată afară din casă

Insarcinata in luna a doua, fiica Andei Calugareanu a fost data afara din casa de viitorul socru. Iubitul ei, Ionut, nici nu concepe sa traiasca fara Ioana, asa ca a parasit si el domiciliul fara sa se uite inapoi, desi tatal lui i-a spus ca el poate sa ramana.

11 mai 2015, 07:44

Cu ochii in lacrimi si deznadajduiti, cei doi au gasit pana la urma un loc unde sa doarma, in casa unor prieteni, dar din pacate conditiile de acolo sunt insalubre, locuinta nu este racordata la apa, asa ca protagonistii nostri au stat zile intregi nespalati, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Ioana Tufaru este gravidă. Vezi cine este tatăl copilului

„Nu am mai facut baie de marti (n.r. saptamana trecuta). Eu am o problema cu apa, ma mananca pielea daca nu ma spal. Socrul meu a decis sa ma dea afara din casa dupa ce a citit pe internet ca sunt insarcinata. Si-a schimbat total atitudinea”, le-a spus Ioana reporterilor WOWbiz.ro care au intalnit-o intr-un parc in urma cu trei saptamani.

Am contactat-o ieri pe viitoarea mamica, sa ne spuna daca „socrul” si-a schimbat atitudinea fata de ea si de iubitul ei si le-a permis sa se intoarca acasa. La telefon a raspuns insa Ionut, partenerul ei de viata care a marturisit ca nici pana in ziua de astazi tatal lui nu i-a chemat inapoi in apartamentul sau.

Citeşte şi Ioana Tufaru a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL

„Am mai vorbit cu tata, dar nici nu vrea sa auda de Ioana si de nepotul lui. Eu pot sa ma intorc oricand, dar o iubesc pe Ioana si nu as putea sa stau departe de ea. Deocamdata locuim tot la prietena noastra, dar este greu, pentru ca spatiul este foarte mic, nu avem apa, trebuie sa luam cu galetile de la vecini. Ne descurcam cum putem, ce sa facem… Important este ca avem un acoperis deasupra capului si ne avem unul pe celalalt. Sarcina decurge foarte bine. Nu au existat probleme”, a spus Ionut, viitorul sot al Ioanei Tufaru.