Fiica Andei Călugăreanu, umilită de moderatorii emisiunilor tabloide pentru audienţe VIDEO

Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu este umilită de moderatorii emisiunilor tabloide din România. În ultimele săptămâni, Ioana Tufaru a fost aproape zilnic subiect de emisiune. A fost pusă să pozeze provocator sau să poarte discuţii despre viaţa sa intimă, deşi se ştia că are probleme psihice.

RomaniaTV.net
09 oct. 2012, 10:18
Fiica Andei Călugăreanu, umilită de moderatorii emisiunilor tabloide pentru audienţe VIDEO

Totul a pornit de la fotografiile în care fiica Andei Călugăreanu apare dezbrăcată. După ce au arătat-o goală, realizatorii emisiunilor de scandaluri au vrut să şocheze şi cu imagini din casa Ioanei. Au arătat că fiica Andei Călugăreanu trăieşte într-o mizerie cruntă, iar gândacii mişună nestingheriţi din locuinţa acesteia.

Situaţia este cu atât mai gravă, cu cât Ioana are probleme medicale. Ea suferă de schizofrenie şi este in evidenţele Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală de la vârsta de 12 ani.

Mai mult, fiica Andei Călugăreanu a urmat cursurile unei şcoli pentru copii cu nevoi speciale. Toate acestea nu i-au împiedicat pe realizatorii unor emisiuni de televiziune să o umilească pentru audienţă.

„Cu certitudine este o persoană cu probleme psihice. Asta vă pot spune cu siguranţă”, a spus psihologul Hanibal Dumitraşcu.

Invitată la România TV, Daniela Gyorfi a comentat şi ea situaţia penibilă în care a fost pusă Ioana Tufaru de jurnaliştii în căutare de senzaţional. Gyorfi consideră că fiica regretatei Anda Călugăreanu are probleme şi nu este vina ei.

„E o femeie care are probleme psihice şi s-a ascuns acest lucru. Probabil că s-a născut cu o boală care a fost ascunsă de părinţi. N-ai cum să dai vina pe ea. Ea zice că, pur şi simplu, aşa este normal”, a spus Daniela Gyorfi.

Roata pare însă că se întoarce. Ioana a declarat că îl va da în judecată pe moderatorul uneia dintre emisiunile în care a apărut dezbrăcată, pe motiv că este hărţuită de echipa acestuia de mai bine de două săptămâni.