Fiica Andreei Balan, probleme de sănătate. Clara a ajuns de urgenţă la medic VIDEO

Cantareata are o problema cu mezina familiei. Artista a marturisit ca fiica ei nu si-a mai facut nevoile de peste 12 ore si a mers urgent la medic.

06 iun. 2019, 09:19
Fiica Andreei Balan, probleme de sănătate. Clara a ajuns de urgenţă la medic VIDEO

Fiica Andreei Balan are probleme de sanatate. Micuta Clara a ajuns zilele acestea la spital. Conform celor relatate de mama ei pe vlog, avea probleme cu urinarea. Artista sustine ca fiica ei nu a murdarit scutecul mai bine de 12 ore, ceea ce nu e bine.

Citeşte şi Andreea Bălan îşi atacă TATĂL. Acuzaţii dure care vor provoca un SCANDAL URIAŞ

Asa ca a sunat de urgenta la medicul pediatru al familiei. Acesta le-a recomandat sa o duca pe Clara imediat la spital, pentru a investiga problema. Incidentul a fost relata de Andreea Balan pe vlogul ei, filmat in masina, in timp ce sotul ei, George, le conduce pe cele doua la spital.

„Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: „Vezi că n-a făcut de câteva ore”. Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis: „Atunci vino repede la spital”, explică Andreea Bălan în vlogul respectiv, publicat pe canalul ei de YouTube.