Andreea Bălan îşi atacă TATĂL. Acuzaţii dure care vor provoca un SCANDAL URIAŞ

Andreea Bălan are de mult timp o relație tensionată cu tatăl ei, Săndel Bălan, cel care a compus hiturile cu care, în trupa Andre, a cunoscut celebritatea. Cu toate acestea, vedeta  nu poate să își ierte părintele pe care îl acuză că a fost extrem de dur cu ea în copilărie şi în adolescență.

01 iun. 2019, 17:38
Andreea Bălan îşi atacă TATĂL. Acuzaţii dure care vor provoca un SCANDAL URIAŞ

Andreea Bălan se bucură de statutul ei de mamă și de prezența celor două fiice minunate pe care le are. Cu toate acestea, artista își amintește de copilăria ei, una dificilă, susține ea, din cauza tatălui ei și pare să își promită, de fiecare dată, că nu va repeta greșelile pe care le-a făcut Săndel Bălan.

Andreea Bălan, DECIZIE RADICALĂ după a doua NAŞTERE. Cum a reacţionat soţul vedetei, actorul George Burcea

Andtreea Bălan a făcut un gest care va pune și mai mult paie pe foc în relația pe care o are cu tatăl ei.

„Abia acum începe copilăria mea! Cu fetele mele”, a fost postarea pe care Andreea Bălan a făcut-o pe conturile ei de socializare, semn că nici acum nu și-a iertat tatăl pentru perioada de început a carierei sale.

Veste BOMBĂ despre ANDREEA BĂLAN. S-a întâmplat la peste 2 LUNI de la PROBLEMELE de la A DOUA NAŞTERE

Andreea Bălan a povestit cum se desfășurau lucrurile pentru ea în copilărie și în adolescență, atunci când tatăl ei era impresarul trupei Andre: „Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist. Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă!”.