Fiica Andreei Bănică este domnişoară în toată regula. La 13 ani, Sofia are propriul card: „Când are nevoie, cere bani”

Fiica Andreei Bănică este domnişoară în toată regula. La 13 ani, Sofia are propriul card, pe care îl folosește când vrea. Părinții sunt cei care îi alimentează contul, însă nu au stabilit o sumă anume, dar dacă nu îi ajung şi mai are nevoie, îi sună şi le cere bani.

02 aug. 2022, 13:15

Fiica Andreei Bănică este domnişoară în toată regula. Artista mărturiseşte că a fost o fire extrem de cheltuitoare, însă a avut noroc cu soţul ei, Lucian Mitrea, care a fost dintotdeauna mai cumpătat. Acum, şi vedeta a învăţat să-şi drămuiască bani şi să nu îi mai cheltuiască pe lucruri inutile.

Citeşte şi: Cum arată hotelul construit de Andreea Bănică și soțul ei în Eforie Nord. Artista își vede visul cu ochii, va fi inaugurat în doar câteva zile

Fiica Andreei Bănică este domnişoară în toată regula

Despre fiica ei, Sofia, spune că seamănă mai mult cu tatăl, nu este chetuitoare, însă, deţine un card, care este alimentat constant de către părinţi. ”Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie, cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată.

Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii, i-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor, are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani.

Îl moștenește pe Lucian, dintre noi doi el a fost tot timpul cel cumpătat, eu am fost cheltuitoare. Ce bani strângeam, i-aș fi cheltuit, noroc cu el care m-a tras tot timpul de mânecă și mi-a spus ușor,ușor că trebuie să strângi și am devenit așa și eu pe parcurs. Am strâns să am de unde să cheltui acum”, a declarat Andreea Bănică pentru Viva.ro.