Fiica Andreei Esca, în ipostaze intime, în pat, alături de iubitul ei. Destăinuiri despre relația lor. Pozele care au pus fanii pe jar

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, în vârstă de 20 de ani a apărut pe rețelele de socializare în pat alături de iubitul ei, în niște ipostaze intime.

26 mai 2021, 20:52

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, în vârstă de 20 de ani, a apărut pe rețelele de socializare în niște ipostaze intime, în timp e se afla în pat alături de iubitul ei , Mario Fresh. Din imaginile care au făcut furori pe Instagram, cei doi îndrăgostiți stăteau îmbrățișați, goi, în pat. Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de 5 ani, de pe vremea de când ei erau doar niște adolescenți.

Tinerii au fost dintotdeauna foarte sinceri în ceea ce privește relația lor și nu s-au rușinat să se afișeze în poze împreună. Cei doi s-au întâlnit în 2016 și de atunci formează un cuplu de invidiat.

Fiica Andreei Esca, destăinuirile iubitului: „Ține foarte mult la banii pe care îi cheltuie”

În clipul postat, recent, de artistul Mario Fresh pe Instagram, fanii i-au văzut pe cei doi îndrăgostiți în timp ce stăteau goi în pat. Partenerul Alexei Eram a făcut o destăinuire despre obiceiurile financiare ale iubitei lui.

”Mi-am dat seama că a început să fie foarte strângătoare. Ține foarte mult la banii pe care îi cheltuiește. De exemplu am fost la cumpărături și a făcut ea cumpărăturile, a luat un șampon și un balsam pentru casă, pentru casa mea, eu așa am crezut. A venit cu ele la mine pentru că în seara aia a dormit la mine. Și ce să vezi, astăzi când m-am dus să mă spăl pe cap la baie nu mai erau și am întrebat-o unde sunt acele șampoane și a zis că le-a luat acasă”, a povestit artistul, potrivit Spynews.

Iubitul Alexei Eram a concluzionat că îi place maniera în care evoluează iubita lui și că apreciază atitudinea ei grijulie: „Deci a ajuns să umble cu șamponul după ea. Așa e când ții cu casa”, a mai adăugat Mario Fresh.

 


loading...