Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, apariție încântătoare. Melissa a petrecut sărbătorile cu tatăl ei

Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea, a petrecut sărbătorile pascale alături de tatăl său și de actuala lui soție, Valentina Pelinel.

07 mai 2024, 17:43

Melissa, fiica de 20 de ani a lui Cristi Brocea, s-a stabilit în SUA și a ajuns să studieze la Facultatea de Arhitectură. De Paște, Melissa Borcea a strălucit lângă tatăl său. Fiica cea mare a lui Cristi Borcea din casătoria cu Mihaela are o relaţie foarte bună cu actuala soţie a tatălui său, Valentina Pelinel. Cele două se înţeleg de minune, spre bucuria fostului acţionar de la Dinamo.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea

 

Melissa nu ia în calcul să mai revină în România şi îşi doreşte să locuiască în Miami şi după terminarea facultăţii. Melissa Borcea a fost surprinsă, deseori, alături de Alina Vidican, cea de a doua soţie a lui Borcea, care locuiește acum în SUA, și cu care are o relație foarte bună.

Citește și: Melissa, fiica Mihaelei și a lui Cristi Borcea s-a mutat cu Alina Vidican, în America. Cine a dat-o de gol

Cristi Borcea, fostul finanțator de la Dinamo, a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în SUA au ajuns pe numele copiilor săi.

„Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Citește și: Mihaela Borcea a ignorat sfatul medicilor şi a luat o decizie radicală. „Acum simt şi eu că trăiesc!”

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună:

«Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut». Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.