Mihaela Borcea a ignorat sfatul medicilor şi a luat o decizie radicală. „Acum simt şi eu că trăiesc!”

Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea, a luat recent o decizie radicală. Aceasta a plecat în Austria pentru o vacanță la schi, ignorând sfatul medicilor care i-au interzis acest sport din cauza problemelor de sănătate.

07 apr. 2024, 09:38
Mihaela Borcea a ignorat sfatul medicilor şi a luat o decizie radicală. „Acum simt şi eu că trăiesc!”
Mihaela Borcea a ignorat sfatul medicilor şi a luat o decizie radicală. "Acum simt şi eu că trăiesc!"

Mihaela Borcea a ignorat sfatul medicilor şi a luat o decizie radicală. Chiar dacă a suferit un accident grav pe pârtie în trecut și are probleme cu ligamentele, Mihaela Borcea și-a luat inima în dinți și a pornit spre Austria alături de iubitul său, Sorin Rap. Această decizie vine la scurt timp după ce femeia de afaceri s-a întors dintr-o călătorie în America, iar acum și-a făcut bagajele pentru încă o săptămână de vacanță.

Mihaela Borcea nu a ascuns faptul că medicii i-au interzis să practice schiul din cauza problemelor sale de sănătate. Aceasta a suferit două intervenții chirurgicale la ligamente și menisc și este sfătuită să evite activitățile care ar putea să-i agraveze condiția.

„Am aproape piciorul rupt, ligamentele încrucișate sunt în pioneze. Am mai avut o operație, dar am din nou probleme. Probabil ligamentul nu a ținut. Medicii nu mi-au dat voie să schiez, dar îmi voi pune orteza. Am avut o intervenție chirugicală și la menisc, acum câțiva ani. Mi s-a spus și acum că trebuie să mă operez. Dar știu cum a fost după prima intervenție, am crezut că mor, mi-a fost foarte greu. Și tot foarte greu m-am recuperat”, a mărturisit Mihaela Borcea pentru Cancan.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu, reacţie neaşteptată despre căsătoria Vlad Gherman cu Oana Moşneagu. A fost iubita actorului timp de nouă ani

Cu toate acestea, aceasta a ales să ignore sfatul medicilor și să meargă la schi, motivând că își dorește să se bucure de viață și să își petreacă timpul liber așa cum își dorește.

„Tot la schi am pățit-o. Nu m-am concentrat prea bine, era exact în perioada dinaintea divorțului, când aveam și alte probleme. Am căzut…Schiul nu mi-a sărit, mi s-a întors genunchiul. Plângeam și coboram așa. Nu am vrut să mă aducă cu ambulanța, de ambițioasă ce sunt. Cădeam, iar mă ridicam, pentru că-mi sărea genunchiul. Îmi place mult să schiez. Nu mă mai aventurez decât pe pârtii normale. Oamenii pot trăi cu asta, dar trebuie să ai mușchiul foarte bine dezvoltat. În America, zilnic am fost la sală”, a mai spus fosta soţie a lui Cristi Borcea.

În ciuda riscurilor, Mihaela Borcea pare hotărâtă să trăiască viața la maximum, fără a lăsa problemele de sănătate să îi dicteze modul de viață. Cu toate că riscă să-și agraveze problemele de sănătate, aceasta pare ferm hotărâtă să se bucure de viață.

„Acum am mai mult timp pentru mine. Am zis că anul acesta e vremea schimbărilor. Normal că mi-e bine, acum simt și eu că trăiesc. Voi merge pe relaxare, mă voi ocupa mai mult de sănătatea mea. Mă ocup și de casă. Mă bucur că am lăsat ceva în spate. Privesc cu drag când mă uit în urmă, realizările și contribuția mea. Mă regăsesc în tot ce am făcut”, a mai spus Mihaela Borcea.

Citeşte şi: Gina Pistol şi Smiley, imagini de vis din Bali. Cei doi sunt în vacanţă fără micuţa Josephine FOTO ŞI VIDEO

Afacerista a mai avut probleme de sănătate în urmă cu ani de zile, pe când era căsătorită cu Cristi Borcea, din cauza intoxicării cu mercur: „Există mercurul și acum în celule. Merg periodic la detox. Nu am aflat de unde ni s-a tras. Ce a fost a fost, bine că nu am murit, ci trăiesc”.