Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată. Cum a fost fotografiată Carmina: „Bună de măritat”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată. Carmina are 20 de ani şi este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului. Tânăra se bucură de o adevărată comunitate pe reţelele de socializare, acolo unde împărtăşeşte multe din activităţile sale.

05 iul. 2022, 12:37

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată animal print. Carmina este fiica artistului dintr-o relație anterioară. Prezentatorul de la Prețul cel bun are în prezent o frumoasă relație cu Anda Călin, care i-a dăruit doi copii: o fetiță pe nume Anastasia și un băiat pe nume Liviu Matei.

Citeşte şi: Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce a păţit prezentatorul TV: „De la prea multă dragoste!”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată

Recent, a publicat o imagine alături de tatăl ei, care avea un zâmbet larg pe față. „Momente cu tata. Ignoraţi încălţările”, a scris Carmina în dreptul fotografiei.

Liviu Vârciu, apel disperat pe Internet

Recent, actorul a făcut mai multe story-uri, în care îi roagă pe prietenii virtuali, mai exact pe vecinii lui din cartier, să îi înapoieze camera de filmat pe care a pierdut-o în timp ce se îndrepta spre casă.

Artistul spune că are nişte filmările realizate recent cu Mihai Leu şi are nevoie de ele, în special. Liviu Vârciu promite să cinstească persoana care îi va înapoia bunul pierdut. „Dragi prieteni și vecini din Greenfield, știu că erați cu mașina în spatele meu când am pierdut această cameră. Aveam una aici și mi-a căzut, am pierdut-o chiar la intrarea în cartier, în pădure. Ai găsit-o? Felicitări! E camera ta, ți-o fac cadou, doar că am nevoie de card, că am niște filmări cu Mihai Leu. Am făcut o emisiune și am toate filmările pe ea. 

Adu-mi camera și te cinstesc regește. Vă rog eu frumos, fiți oameni și aduceți camera! Fii mă om! Ți-o cumpăr eu nouă, adu-mi filmările, te rog!”, este mesajul transmis de Liviu Vârciu pe reţelele de socializare.


loading...