Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. Artistul a vorbit despre fratele şi tatăl pe care i-a pierdut

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. Artistul a făcut dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Acesta a mărturisit faptul că ține foarte mult la Nea Marin, atât de mult încât îl consideră ca fiind un adevărat părinte.

19 ian. 2022, 08:46

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi, când a făcut dezvăluiri despre tatăl și despre fratele pe care i-a pierdut, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Totul a plecat de când Nea Marin i-a oferit lui Liviu Vârciu un tort demn de un regizor, o pasiune mai puțin știută a vedetei.

Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule! Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc!”, a zis Nea Marin, cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi: Liviu Vârciu a aflat în sfârșit care este boala misterioasă ce l-a doborât la pat. Suferă încă din copilărie: „S-a întâmplat pe când aveam 12 ani. Am leșinat pe scaun”

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi

Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea/ Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei.

Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a zis Liviu Vârciu, emoționat și cuprins de lacrimi.

În anul 2009, Ionuț Vârciu, fratele vedetei de la Antena 1, a murit într-un accident de mașină.

E un băiat extraordinar, mie îmi place tare mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Știu că lumea ne iubește, ne iubește așa,. Dar noi în realitate suntem așa”, a mai completat Nea Marin, la Antena 1.