Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cum arată Rianna, singurul copil al actriţei

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Rianna este singurul copil al actriţei, venit pe lume în timpul relației cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit când fetița avea doar cinci ani. Tânăra seamănă leit cu prezentatoarea de la TVR.

28 dec. 2021, 21:07
Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cum arată Rianna, singurul copil al actriţei
Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Actriţa nu a ezitat să le-o prezinte pe fiica sa prietenilor virtuali.Rianna  Măgean seamănă leit cu prezentatoarea, de la care a moștenit foarte multe dintre trăsăturile fizice.

Citeşte şi: Boala de care suferă Corina Dănilă: „Este o afecţiune auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional”

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani

La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii.

Frumusețea ta este deosebită, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă.

Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi!”, este mesajul lăsat de Corina Dănilă pe pagina de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă.

Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţin necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe”, spunea Corina Dănilă cu ceva vreme în urmă, potrivit libertateapentrufemei.

Actrița a fost căsătorită o singură dată cu realizatorul Valentin Moraru. Divorțul s-a produs în anul 1999, ulterior găsindu-și liniștea alături de omul de afaceri Peter Imre.

Din păcate, nici această relație nu a durat foarte mult. Apoi s-a iubit cu Norris Măgean, care a făcut-o mamă pe Corina Dănilă, însă, cei doi s-au despărţit când fetiţa avea doar cinci ani.