Fiica din flori a lui Ioniţă de la Clejani cerşeşte în Londra FOTO

Ramona Manole, fata din flori a lăutarului Ioniţă de la Clejani, a fost fotografiată în Londra cerşind.

01 iul. 2014, 06:41

Cu o cutie de carton in fata, Ramona ii implora pe londonezi sa-i arunce cativa banuti, incercand sa-i impresioneze cu melodiile cantate la acordeon, scrie wowbiz.ro.

Ramona susţine că Ioniţă a avut o relaţie de şapte ani cu mama sa, pe care a părăsit-o în momentul în care a aflat că este însărcinată.

„Stia ca eu si mama nu avem nimic in afara de un pat in care dormim. Desi e la curent cu situatia mea, tata ma lasa sa mor de foame”, a declarat Ramona.

In replica, Ionita din Clejani a povestit cum vede el lucrurile in cazul fetei care a rezultat dintr-o aventura pe care a avut-o el inainte sa plece in armata.

„Pe mine ma amuza ca se face atat de mult circ si singurul motiv pentru care se intampla acest lucru este goana dupa aur. Eu sunt victima acestui subiect. Cu acest subiect intru intre numele grele Adrian Paunescu, Regele Mihai, George Copos. Fata este manipulata de presa. Aceasta fata e o greseala a tineretii mele, cand am avut o aventura cu mama fetei. Am fost fortat de imprejurari sa recunosc fata”, a spus Ionita din Clejani la vremea respectiva.

CITEŞTE ŞI Margherita a slăbit ENORM. Fata Clejanilor îndrăzneşte acum să-şi arate silicoanele FOTO