Fiica extremistului Omar Bakri care a ameninţat România este dansatoare în cluburi de noapte FOTO

Publicat: Vineri, 05 Octombrie 2012 12:05 // Actualizat: Vineri, 05 Octombrie 2012 21:48 // Sursa: RTV.net

Yasmin Fostok, fiica musulmanului fanatic Omar Bakri care luptă împotriva "depravării" din Vest şi care a declarat recent că România şi Bulgaria sunt ţinte teroriste legitime, este dansatoare în cluburi de noapte. Fiica nu este deloc de acord cu ceea ce face tatăl său şi a mărturisit că "nu se înţelege deloc" cu acesta.

Yasmin Fostok dansează în cluburi din Londra pe pantofi înalţi cu platformă și se unduieşte pe jumătate dezbrăcată în cuști, noaptea, în club.

Și ea a recunoscut: "Eu sunt dispusă să fac şi topless, dacă locul este în regulă", potrivit The Sun.

Yasmin, o fată petrecăreaţă, care a renunțat la casa familiei din nordul Londrei, a adăugat: "Eu nu mă înţeleg deloc bine cu tatăl meu."

Omar Bakri, care se află în Liban după ce a fost dat afară din Marea Britanie, a declarat, după ce a aflat ce face fiica sa, că este profund şocat de modul de viaţă al acesteia.

Bakri este un predicator musulman, care vrea ca toate femeile să fie acoperite cu haine din cap până în picioare.

El a reacționat cu groază atunci când i s-a spus despre viaţa lui Yasmin, care tăieşte acum ca o mamă singură, după ce căsătoria aranjată cu un turc s-a destrămat.

Şeicul Bakri a declarat pentru The Sun: "Dacă acest lucru este adevărat, sunt profund șocat. Ea a fost introdusă în mod corespunzător în credință musulmană, dar ea este liberă să facă propriile alegeri în viață. Dar eu sunt încă în stare de şoc. Nu am vorbit cu ea pentru o lungă perioadă de timp pentru că am crezut locuia cu familia ei în Turcia. Dar știam nimic de asta".

Şeicul Omar Bakri a declarat recent că România, alături de Bulgaria, este o ţintă legitimă pentru atacuri teroriste, argumentul fiind acela că cele două state participă cu trupe la războiul din Afganistan. Într-un interviu acordat ziarului "24 Chasa", sirianul a susţinut că România este un tărâm islamic care va trebuie recuperat de musulmani, trimiterea fiind la faptul că Balcanii s-au aflat sub ocupaţie otomană pentru mai bine de patru secole.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H