Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. Primele imagini cu graviduța Diana, la 26 de ani

Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. Diana trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Vîntu, fiul la fel de celebrului Sorin Ovidiu Vîntu, iar peste aproximativ jumatate de an, în familia lor va veni un nou membru.

23 mai 2023, 15:37
Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. Primele imagini cu graviduța Diana, la 26 de ani
Fiica lui Adrian Enache este însărcinată

Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. În luna decembrie a anului trecut, Diana anunța faptul că este pregătită să devină mamă, iar acum, visul i s-a împlinit. Chiar dacă este implicată în mai multe proiecte, tânăra în vârstă de 26 de ani își dorește foarte tare un copil și va fi o prioritate în viața ei.

Sunt pregătită de-o sarcină! Mă simt foarte bine! Sunt într-o perioadă foarte bună a vieții mele, cu multă treabă, cu multe proiecte. Fac naveta București – Cluj pentru noua emisiune „Totu-i fain!”, pe care o fac cu Alin Pascal la Prima TV. Filmăm de zor la Cluj și sunt mai mult pe drumuri. Abia aștept să înceapă show-ul, din luna ianuarie. Va fi difuzat sâmbătă, după-amiază”, spunea Diana Enache.

Citește și: Gestul pentru care Adrian Enache i-a rămas dator vândut lui Pepe: „Pentru mine, Pepe este rege. I-aş face o statuie”. Legătura neştiută dintre cei doi artişti

Fiica lui Adrian Enache este însărcinată

Recent, Diana Enache a fost fotografiată ieșind de la Național FM, postul de radio unde moderează o emisiune zilnică. Îmbrăcată lejer,  vedeta a lăsat deoparte tocurile care au consacrat-o altădată și a recurs la o soluție mai practică, și anume pantofii sport.

Potrivit Cancan.ro, vedeta este gravidă în patru luni. Pe lângă emisiunea de la Național FM, Diana Enache găzduiește show-ul ‘Totu-i fain!’, de la Prima TV. În afară de activitatea de personalitate media, vedeta trebuie să se ocupe acum și de activitățile destinate viitorilor părinți.

Relația dintre ea și Ionuț durează de aproximativ patru ani, iar acum au luat decizia de a avea un copil. Diana Enache își ia rolul în serios și aleargă în stânga și în dreapta pentru a-și reglementa poziția de viitoare mamă. A mers la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, pentru a-și lua voucherele materne care se acordă în primele două semestre de sarcină.