Gestul pentru care Adrian Enache i-a rămas dator vândut lui Pepe: „Pentru mine, Pepe este rege. I-aş face o statuie”. Legătura neştiută dintre cei doi artişti

Cu ani în urmă, un eveniment care s-ar fi putut încheia tragic, a creat o legătură indisolubilă între Adrian Enache şi Pepe. Acesta din urmă a avut prezenţa de spirit să se arunce în apă şi să o salveze de la înec pe fiica lui Adrian Enache, pe atunci în vârstă de doar 3 anişori.

24 nov. 2022, 15:30

Adrian Enache a povestit, în emisiunea lui Teo, o experienţă care i-a marcat tinereţea şi care s-ar fi putut sfârşi tragic dacă bunul său coleg Pepe nu se afla în apropiere. Pentru acel gest petrecut în urmă cu mai bine de două decenii, Adrian Enache i-a rămas pururi recunoscător lui Pepe.

Gestul pentru care Adrian Enache i-a rămas dator vândut lui Pepe

Pepe pentru mine este rege. Dumnezeu a vrut ca Diana să fie alături de mine şi să trăiască. Eu nu joc un rol acum, nu joc teatru, chiar simt.

Eu cântam pe o scenă care era pe apă, la un club în Mamaia. Şi cântam şlagărul pe care abia îl lansasem: „Eşti o simplă amintire”. Şi Diana fugea spre mine şi zicea: „Tati, tati”. Avea 3 ani. Şi când să ajungă spre mine s-a împiedicat de odgonul care ţinea scena şi a căzut direct în lacul Mamaia.

Citeste si Adrian Enache s-a întâlnit cu Vladimir Putin: „Am plâns”. Cântărețul a rămas înmărmurit

Eu nu vedeam că eram în lateral, cântam, cu lumini în ochi. Culmea, cântam „Eşti o simplă amintire”… Doamne. Dumnezeu i-a dat lui Pepe inspiraţia. El intra după mine şi stătea şi se aranja acolo la scenă. Şi s-a aruncat imediat, nici n-am ştiut că e fii-mea. El este un om extraordinar. I-aş face o statuie lui Pepe. Este un OM. El nu ştia că era fata mea. Dar el a salvat copilul.

Cel mai emoţionant moment a fost când la prima lui nuntă i-am făcut un show extraordinar împreună cu Diana. El se uita la ea şi ea nu se mai termina, că Diana e înaltă. Zic: „Da, uite, aia mică, uite cât e acum”. Diana când îl simte pe Pepe se emoţionează. E o chimie între ei„, a dezvăluit, emoţionat, artistul.

@kanaldromania Adrian Enache, despre ziua în care Pepe i-a salvat fiica de la înec#teoshow#kanaldromania#pepe ♬ original sound – KANAL D România

Citeste si Drama prin care a trecut Diana Enache. Are legătură cu Pepe: „De câte ori ne întâlnim, am o trăire în mine”