EMOŢIONANT! Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARAŢII despre relaţia cu tatăl ei

Fiica pilotului Adrian Iovan, cel care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, a povestit, la România TV despre relaţia cu tatăl ei, evitând totodată să îşi spună părerea despre cum s-au mobilizat autorităţile în seara de 20 februarie.

06 feb. 2014, 20:00
EMOŢIONANT! Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARAŢII despre relaţia cu tatăl ei

Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, a fost foarte apropiată de tatăl ei, chiar dacă tânără locuieşte în Franţa.

Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat până în ultima clipă, până la sfârşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere. Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul„, a declarat la România TV Irina Iovan.

Mai mult, aceasta a mărturisit că din punct de vedere profesional a fost întotdeauna impresionată de ceea ce Adrian Iovan făcea.

Vezi şi: ACCIDENT AVIATIC: Mărturia incredibilă a unui supravieţuitor. Datele problemei se schimbă RADICAL

Irina a aflat despre evenimentul din seara zilei de 20 februarie de la mama sa. „Mama m-a sunat să îmi spună că a avut loc un accident, că tatăl meu este rănit, apoi am comunicat cu naşul meu ca să aflu mai multe informaţii„, a precizat tânără.

Cei doi vorbiseră la telefon duminică, cu o zi înainte de tragicul accident. „Ne sunam des, ne sunam şi vorbeam despre toate subiectele posibile şi imposibile„, a mai spus Irina.

Întrebată cum comentează modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan a evitat să dea un răspuns.Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sunt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui„, a conchis aceasta.

Citeşte şi: ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Un martor-cheie vine cu noi dezvăluiri