Fiica lui Alec Baldwin, în vârstă de cinci luni, a fost percheziţionată pe aeroport

Actorul american Alec Baldwin s-a declarat indignat după ce personalul de securitate dintr-un aeroport din Bahamas a decis să o percheziţioneze, luni, pe fiica sa în vârstă de cinci luni, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 18:38
Fiica lui Alec Baldwin, în vârstă de cinci luni, a fost percheziţionată pe aeroport

Starul, soţia sa şi Carmen, bebeluşul cuplului, se întorceau la New York după o scurtă vacanţă petrecută în Bahamas, informează dailymail.co.uk.

Luăm avionul din Nassau, Bahamas, către New York. Administraţia pentru securitatea aeriană (TSA) «a selecţionat-o în mod arbitrar» pe fiica mea în vârstă de cinci luni pentru o percheziţie corporală. Nu glumesc. Călătoria spre Statele Unite este o ruşine!„, a declarat Alec Baldwin, într-un mesaj postat pe Twitter.

Un director de la Departamentul pentru Securitate Naţională (Department of Homeland Security) a declarat pentru NBC News că Administraţia pentru Siguranţa Transporturilor Aeriene (Transportation Security Administration) nu operează astfel de percheziţii în Bahamas, ci doar pe teritoriul Statelor Unite.

Acelaşi oficial american a spus că percheziţionarea pasagerilor este supravegheată în Bahamas de Nassau Airport Authority.

Înainte de acest incident, Alec Baldwin publicase pe Twitter o serie de fotografii alături de soţia şi de fiica lui în timpul vacanţei petrecute pe acea insulă din Marea Caraibilor.

Citeşte şi Fata de 17 ani a lui Alec Baldwin, super sexy şi sportivă FOTO

Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără ca el, în iulie 2012, la New York. Ei au împreună o fetiţă, Carmen, care s-a născut în august 2012.

Alec Baldwin a fost căsătorit între anii 1993 şi 2002 cu actriţa Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „30 Rock”.