Fiica lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger încurajează consumul de marijuana FOTO

Este fiica a doi actori celebri la Hollywood, Alec Baldwin și Kim Basinger, o tânără de 22 de ani care s-a făcut remarcată în lumea modelingului. Moștenește trăsăturile superbe ale mamei sale, iar Ireland Baldwin este o senzație în showbiz. Blondă, cu ochii albaștri, cu picioarele lungi și un trup tras prin inel, dar și cu o figură expresivă, tânăra are o comunitate impresionantă – aproape 400 de mii de prieteni virtuali.

20 apr. 2018, 08:30

Cele mai recente imagini cu blonda dezinhibată, în lenjerie intimă provocatoare, rulând țigări și fumând marijuana, au făcut senzație, scrie okmagazine.ro. S-a lăsat filmată în ipostaze sexy pentru o campanie publicitară care a inclus, pe lângă ținuta sumară, să se recreeze cu un joint.

Citeşte şi Donald Trump, parodiat magistral de Alec Baldwin într-un show de televiziune VIDEO

A purtat un sutien din dantelă, bikini minusculi și un portjartier și a rulat țigări, după care le-a fumat foarte senzual, făcând reclamă la canabis. Cert este că în aceste state fumatul de canabil în scopuri recreative sau medicale este permis pentru oamenii de peste 21 de ani, așa că tânăra nu a încălcat vreo lege.

Cu toate că este imaginea unui astfel de brand, fiica lui Alec Baldwin nu încurajează consumul constant de marijuana: „O voi spune o singură dată. Susțin consumul de marijuana în scop medicamentos pentru a-i ajuta pe alții să treacă prin diferite tipuri de dureri fizice. De asemenea, cred că în orice situație trebuie făcut cu moderație și responsabilitate”.