Fiica lui Carmen Harra este o adevărată bombă sexy. Alexandra Harra trăiește o viață de lux în America

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Carmen Harra. Alexandra Harra are 36 de ani și trăiește o viață invidiat în America.

07 mai 2023, 21:42
Fiica lui Carmen Harra este o adevărată bombă sexy. Alexandra Harra trăiește o viață de lux în America
Cu ce se ocupă Alexandra Harra în America

Carmen Harra are succes și peste hotare, iar la vârsta de 67 de ani se poate mândri cu o carieră formidabilă, dar și cu fiica ei, Alexandra Harra, în vârstă de 36 de ani, care duce o viață de lux în America.

Fiica clarvăzătoarei îi calcă pe urme mamei sale, este ambițioasă, muncitoare și independentă. Este o scriitoare de succes, colaborând cu publicația Huffington Post, este autorul unor cărți best-sellers și consilier de probleme de relații și cuplu.

Cu toate astea, fiica lui Carmen Harra iubește să se pozeze în mașini luxoase și locuri exclusiviste, ceea ce dă de înțeles că nu stă deloc rău cu banii. Tânăra are și mai multe operații estetice, arătând într-un mare fel, și chiar presa de peste ocean a scris despre ea.

Citește și: Avertisment teribil lansat de Carmen Harra. Ce îi aşteaptă pe români: „Se va întâmpla chiar din această vară” VIDEO

Ea a fost comparată chiar și cu celebra Kim Khardashian, cunoscută pentru formele sale voluptoase. Susține că are șoldurile mai proeminente decât celebra divă.

„Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101”, a declarat Alexandra.

Citește și: Carmen Harra: „Mai gândiţi-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu! Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Blondina a intrat în atenția presei de peste ocean după ce, alături de mama sa, a scris cartea „Comitted”.

„Consilier de probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehici de terapie și de consiliere. 

Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. 

Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate. Este coautoarea cărții The Karma Queens Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Comitted: Finding Love and Loyalty, se bucură de ja de succes peste ocean”, a scris presa de peste ocean despre Alexandra Harra, citată de spynews.ro.