Carmen Harra: „Mai gândiţi-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu! Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre. Celebra prezicătoare afirmă că urmează probleme financiare majore.

07 apr. 2023, 19:29
Carmen Harra: „Mai gândiţi-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu! Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în următoarea perioadă din punct de vedere economic. Aceasta reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre. „Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul? Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii. Așa că cei care aveți bani mulți în bancă mai gândiți-vă pentru că două bănci mari vor colapsa pe parcusul acestui an. Și în anii care vin sistemul monetar se va prăbuși. Mai gândiți-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!”, a spus Carmen Harra, într-un clip încărcat pe TikTok.

Carmen Harra spune că mariajul le-a fost „blestemat”: S-a ştiut chiar din ziua nunții că Oana Matache şi Răzvan Miheţ vor divorţa!

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case care. Cum spunea și Forbes Magazine, prețurile vor crește în următoarele două luni, cu 22%. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți, pentru că abia acolo banii cresc în valoare.

Carmen Harra spune că ne așteaptă o criză economică similară cu cea din 1929 și trebuie să fim pregătiți, căci creșterea prețurilor este cumplită.

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației, al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii.

Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Trebuie să ne pregătim pentru o criză economică uriașă. Va fi dincolo de imaginaţia noastră”

Carmen Harra: „Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți”, a spus Carmen Harra.