Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Artistul a fost supus unei operații riscante de hernie de disc: „Tata este extrem de rezistent la durere. Îl ajută și faptul că a făcut sport la viața lui”

În toamna anului 2023, Cătălin Crișan a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc. Situația lui a fost atât de gravă încât medicii neurochirurgi care l-au consultat nu s-au încumetat să-l opereze. A găsit, însă, un medic care a avut curajul să-i facă operația, iar evoluția stării de sănătate a artistului este una bună.

31 ian. 2024, 09:28
Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Artistul a fost supus unei operații riscante de hernie de disc: „Tata este extrem de rezistent la durere. Îl ajută și faptul că a făcut sport la viața lui”

Cătălin Crișan a vorbit, recent, pe rețelele sociale despre problema de sănătate cu care s-a confruntat și a postat câteva poze de pe patul de spital, dar și împreuă cu medicul Cristescu Mihai Adrian, cel care i-a salvat viața.

Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său

Acum, fiica sa a revenit cu mai multe detalii legate de evoluția stării de sănătate a tatălui său.

Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede. Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție. Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a declarat Daria, fiica lui Cătălin Crișan, pentru Fanatik.ro.

Citeste si Cum a reușit Cătălin Crișan să slăbească peste 30 de kilograme. Dieta minune pentru cei care vor să piardă în greutate într-un mod sănătos

Cătălin Crișan a luat 22 de pastile pe zi

Cătălin Crișan a urmat un tratament complex, ce consta în 22 de pastile pe zi și injecții anticoagulante administrate în burtă. Deși nu este complet recuperat, artistul s-a reîntors deja pe scenă, dar are grijă să nu facă prea multe mișcări.

Au fost 22 de pastile pe care le luam în fiecare zi, însemnând de la cele care ajută la refacerea nervilor afectați, plus 10 zile de injecție în burtă, anticoagulante. Încet-încet s-au mai diminuat și pastilele și antibioticul și tot ce implică această intervenție chirugicală. N-am voie să ridic, n-am voie să fac mișcări bruște. Deocamdată, nu pot să ridic nicio sticlă de apă de 2 litri și au trecut 3 luni.

Dar mi-a spus doctorul că se va întâmpla lucrul acesta, 3-4-6 luni, dar de o lună și jumătate am revenit pe scenă, am cântat. Voi cânta în Grecia, plec în Italia. Norocul meu mare e că nu cânt rap, nu trebuie să dansez. Stau înțepenit pe scenă, ceea ce e bine. În acest moment sunt bine, eu sunt un tip extrem de optimist. Știu că mai există dureri, știu că a fost o intervenție extrem de complicată, mi-a spus de la început doctorul să am mare grijă, că majoritatea se întorc pe masa de operație pentru că n-au grijă la recuperare.

E mai grea recuperarea decât operația în sine. Încerc să am grijă, câteodată mai uit”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni TV.