Fiica lui Connect-R, discriminată la grădiniţă: „A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă”

Fiica lui Connect-R a fost discriminată la grădiniţă, de către colegi. Artistul a dezvăluit acest lucru în podcasul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre originile lui. Artistul îi îndeamnă pe toți ce-i care-l urmăresc să nu le mai permită celorlați să-i judece.

20 apr. 2021, 22:09
Fiica lui Connect-R, discriminată la grădiniţă: „A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă”
Connect-R a vorbit despre originile lui

Fiica lui Connect-R, discriminată la grădiniţă. „Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci, nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns”, a povestit el.

Citeşte şi: Misha a pierdut lupta cu kilogramele în pandemia de coronavirus! Cum arată acum fosta soţie a lui Connect-R

Fiica lui Connect-R, discriminată la grădiniţă

Apoi a venit întrebarea: ”Maya știe că e țigancă?”, iar Connect-R a răspuns fără reţineri: „Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…”.

Au făcut-o copiii țigancă?”, a continuat Drăghici. „Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…”, a spus artistul.

Connect-R a făcut senzaţie la Chefi la cuţite

Connect-R

a făcut senzație la “Chefi la cuțite” cu un desert creat de la zero de el și, potrivit declarațiilor sale, rețeta a fost realizată pe când era doar un copil. Talentatul artist a venit la concursul culinar, pentru că fetița sa, Maya, a insistat ca el să participe. Jurații emisiunii de la Antena 1 au fost cuceriți de savoarea tortului și, la final, l-au răsplătit cu acel cuțit de argint.

Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la «Chefi la cuțite» . E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea COVIDși a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la «Chefi la cuțite», că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi, aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși”, a declarat cântărețul în timp ce pregătea desertul copilăriei sale.

Ulterior, Connect-R a dezvăluit că rețeta tortului a creat-o în urmă cu 27 de ani și a explicat de ce a ales să-i dea acel nume preparatului.