Misha a pierdut lupta cu kilogramele în pandemia de coronavirus! Cum arată acum fosta soţie a lui Connect-R

Misha şi-a surprins recent fanii cu o fotografie, alături de fiica ei. Prietenii virtuali au observat că vedeta a pierdut lupta cu kilogramele în această pandemie de coronavirus.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 08:26

Chiar şi cu câteva kilograme în plus, Misha se simte bine în pielea ei. A ieşit la plimbare cu fiica ei, Maya, îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu leopard, mulată pe corp, iar peste a luat un sacou. Şi pentru că a mers pe jos, a optat pentru o pereche de adidaşi, confortabili.

Citeşte şi: Connect-R şi Misha au plecat în vacanţă exotică

Connect-R, dezvăluiri fără precedent din relaţia cu Misha

Connect-R a fost invitat în emisiunea „Răi da Buni” și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește relația cu Misha. Cei doi au divorțat în urmă cu aproape doi ani, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței. Mai mult, s-a discutat și se discută foarte mult în spațiul online pe tema unei eventuale împăcări a celor doi.

Connect-R și-a deschis sufletul în emisiune și a declarat că l-au liniștit câteva cuvinte ale lui Nichita Stănescu.

Citeşte şi ŞOC ÎN SHOWBIZ. Misha, fosta soţie a lui Connect-R, a pozat fără sutien FOTO

De rușine, sunt foarte mulți oameni care lucrează în spatele meu și mi-e rușine să las ritmul mai jos și cumva de-asta îmi dau tot interesul. Totul a plecat de la Nichita, de la un interviu al marelui Nichita Stănescu, care spunea că un cub perfect nu atrage atenția.

Mi s-a părut genial, mi s-a părut liniștitor pentru mine, pentru că am trăit mult timp în ochii celorlalți. Nu iese, trebuie să te obișnuiești… O să încerc să fiu tot timpul cea mai bună versiune a mea, dar dacă nu o să reușesc nu e niciun fel de problemă. Frumusețea unui om vine din interiorul lui, știu oameni care nu sunt atât de estetici, dar care sunt atât de plăcuți, atât de frumoși. Mă gândeam dacă ar fi existat sală pentru suflet„, a mărturisit Connect-R în timpul emisiunii.