Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Băieţii Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul

Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Războiul pe avere continuă, chiar dacă soţul regretatei artiste nu mai este printre noi. Cei doi fii ai Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul Claudiei, moştenit de la tatăl ei.

14 nov. 2021, 22:38
Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Băieţii Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul
Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire

Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Claudia trece prin clipe grele după ce averea lăsată de tatăl ei a ajuns la băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu. Aceştia nu au stat pe gânduri și au scos la vânzare apartamentul pe care fiica fostului impresar l-ar fi moștenit de la tatăl ei, scrie Wowbiz.ro.

Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire

Cum la prima licitație nu s-a anunțat niciun doritor, la cea de-a doua licitație prețul apartamentului a fost scăzut cu 25%, ajungând să coste în jur de 60.000 de euro. Pe vremea când trăia, Cornel Galeș anunța că ar fi investit în imobilul cu pricina nu mai puțin de 150.000 de euro, din care în jur 60.000 au fost dedicate amenajărilor interioare de lux, ceea ce înseamnă că prețul apartamentului este, acum, la mai puțin de jumătate din valoarea inițială.

Citeşte şi: Încă o artistă suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete şi Denisa Răducu: „Am luat virusul de la dentist”

Cei doi copii ai artistei cereau, după ce a murit Ileana Ciuculete, partea care li se cuvenea din banii obținuți de soțul artistei din vânzarea vilei în care a locuit cu Ileana Ciuculete, dar și alte lucruri care pretindeau că li se cuvin.

Instanţa a constatat că cei doi băieți au dreptul la jumătate din banii cu care Cornel Galeș a vândut vila în care a locuit cu artista, iar suma stabilită a fost de 70.000 de euro. Doar că, între timp, Cornel Galeș, care a murit într-un accident de mașină în Spania, acum doi ani, nu a mai apucat să le dea banii ceruți.

Din acest motiv, Claudia, fiica lui Cornel Galeș a rămas, în fapt, fără apartamentul pe care l-a moștenit de la tatăl ei, iar cei doi fii ai Ilenei Ciuculete l-au scos la vânzare, prin licitație, așa cum prevede legea.