Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Băieţii Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul

Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Războiul pe avere continuă, chiar dacă soţul regretatei artiste nu mai este printre noi. Cei doi fii ai Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul Claudiei, moştenit de la tatăl ei.
Alina Costache
14 nov. 2021, 22:38
Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Băieţii Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul
Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire

Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire. Claudia trece prin clipe grele după ce averea lăsată de tatăl ei a ajuns la băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu. Aceştia nu au stat pe gânduri și au scos la vânzare apartamentul pe care fiica fostului impresar l-ar fi moștenit de la tatăl ei, scrie Wowbiz.ro.

Fiica lui Cornel Galeş a rămas fără moştenire

Cum la prima licitație nu s-a anunțat niciun doritor, la cea de-a doua licitație prețul apartamentului a fost scăzut cu 25%, ajungând să coste în jur de 60.000 de euro. Pe vremea când trăia, Cornel Galeș anunța că ar fi investit în imobilul cu pricina nu mai puțin de 150.000 de euro, din care în jur 60.000 au fost dedicate amenajărilor interioare de lux, ceea ce înseamnă că prețul apartamentului este, acum, la mai puțin de jumătate din valoarea inițială.

Citeşte şi: Încă o artistă suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete şi Denisa Răducu: „Am luat virusul de la dentist”

Cei doi copii ai artistei cereau, după ce a murit Ileana Ciuculete, partea care li se cuvenea din banii obținuți de soțul artistei din vânzarea vilei în care a locuit cu Ileana Ciuculete, dar și alte lucruri care pretindeau că li se cuvin.

Instanţa a constatat că cei doi băieți au dreptul la jumătate din banii cu care Cornel Galeș a vândut vila în care a locuit cu artista, iar suma stabilită a fost de 70.000 de euro. Doar că, între timp, Cornel Galeș, care a murit într-un accident de mașină în Spania, acum doi ani, nu a mai apucat să le dea banii ceruți.

Din acest motiv, Claudia, fiica lui Cornel Galeș a rămas, în fapt, fără apartamentul pe care l-a moștenit de la tatăl ei, iar cei doi fii ai Ilenei Ciuculete l-au scos la vânzare, prin licitație, așa cum prevede legea.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!