Încă o artistă suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete şi Denisa Răducu: „Am luat virusul de la dentist”

Ileana Ciuculete şi Denisa Răducu s-au stins din viaţă, după ce au descoperit că contractaseră hepatita C. Încă o artistă se confruntă cu aceeaşi boală, însă ea a descoperit-o din timp şi s-a tratat, iar acum, spune că analizele i-au ieşit negative.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 13:05

Este vorba de Gherghina Stancu, care susține că a contractat hepatitat C din cabinetul dentistului și că, ani de zile, viața ei a fost în pericol. Spre deosebire însă de Ileana Ciuculete, Gherghina Stancu a început tratamentul mai devreme și a reușit să se vindece.

Oboseam și nu știam de ce, mergeam și la nunți, cântam și la un restaurant, mergeam și la serviciu. Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor medicale, am aflat că am hepatita C. Nu știu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, că eu n-am făcut prostii. Mie nu mi-a plăcut țuica, alcoolul, m-am ferit.

Și am avut șansa de a descoperi la timp. Ileana Ciuculete a descoperit târziu și e posibil să fi avut și alte complicații. Eu am făcut 8 ani de tratament cu Cantastim și am repetat periodic analizele. La un moment dat, au ieșit negativi acei markeri, cred că am avut parte de o vindecare miraculoasă, a povestit Gherghina Sancu pentru starpopular.ro.

Citeşte şi: Noi reguli pentru pacienţii oncologici şi cei cu hepatita C: medicii curanţi vor elibera reţetele prin mijloace electronice

I-a compus o odă lui Traian Băsescu

În anul 2006, Gherghina Stancu a devenit cunoscută de o țară întreagă, după ce i-a compus o odă președintelui Traian Băsescu, proaspăt ales în funcție. Mai mult, interpreta de muzică populară a înregistrat piesa, ce poartă numele ‘Biruința lui Traian’ (Biruința a fost nava pe care a fost comandant), pe un CD și i l-a trimis acestuia la Cotroceni.

Îmi place mult de domnul Băsescu, pentru că este un bărbat puternic, mai puternic decât alți președinți. I-aș fi cântat și lui Iliescu, dar nu-mi plac bărbații moi. Așa sunt eu‘, povestea lavremea respectivă Gherghina Stancu.