Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, decizie SURPRIZĂ la un an de la moartea tatălui

Fiica eea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, candidează pentru un post de deputat pe listele PRM. Tânăra s-a înscris în cursa electorală în urmă cu șase zile.

RomaniaTV.net
26 sept. 2016, 14:52
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, decizie SURPRIZĂ la un an de la moartea tatălui

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a anunţat în urmă cu o săptămână că s-a înscris în PRM, partid fondat de poetul decedat în urmă cu un an, iar acum a decis să candideze pe listele formaţiunii pentru un loc de deputat în Parlamentul României.

„Am decis să candidez pentru Camera Deputaţilor pentru că am convingerea, pe de o parte, că PRM are resursele necesare pentru a accede în Parlament şi, pe de alta parte, pentru a transmite un mesaj clar tinerilor că este timpul să se implice în politică, pentru că nimeni alţii nu vor reprezenta interesele lor mai bine ca ei”, a anunţat Lidia Vadim Tudor, potrivit news.ro
Lidia Vadim Tudor vrea să vină în partidul fondat de tatăl ei

Pe 20 septembrie, fiica fondatorului PRM s-a înscris în acest partid, primind ca misiune gestionarea relaţiilor partidului cu presa. „Este o onoare şi o provocare pentru mine să vin în partidul fondat în urmă cu un sfert de secol de către tatăl meu şi am convingerea că prezenţa mea în marea echipă PRM va reprezenta renaşterea acestui partid. Îmi doresc foarte mult să contribui la promovarea PRM, să reprezint cu mândrie numele tatălui meu mai departe şi să aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie”, spunea atunci Lidia Vadim Tudor.