Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său! Cum și-a prevestit Tribunul moartea. ”Asta e ultima mea zi”

Anul acesta se împlinesc opt ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, unul dintre cei mai apreciați politicieni din istoria României. Recent, fiica sa, Lidia Vadim, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său, dar și despre cum și-a prevestit acesta moartea.

15 aug. 2023, 16:55
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său! Cum și-a prevestit Tribunul moartea. ”Asta e ultima mea zi”
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său!

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său! În urmă cu opt ani, moartea lui Corneliu Vadim Tudor a căzut ca un trăsnet peste toți românii, însă la vremea respectivă foarte puțini au fost cei care au știut ce i-a provocat decesul.

Citește și Oana Lis, în sapă de lemn: „Când nu ai bani, nu îți e foame”. Soţia lui Viorel Lis vrea să vândă un cadou preţios de la Vadim Tudor

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său!

Zilele trecute, Lidia Vadim a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care tatăl său s-a confruntat.

Mai mult, ea a dezvăluit că deși știa că este bolnav, Tribunul a amânat vizita la medic până când, din păcate, a fost prea târziu.

„Tata a murit luni, pe 14 septembrie. Joi am mers la „Tricolorul”, să-și facă ziarul și când s-a întors noaptea acasă a mâncat și i s-a făcut rău. Mama i-a zis: „Uite, ar trebui să mergem la spital”. Avea dureri în piept, nu se simțea bine. Mama spune că probabil atunci ar fi făcut un preinfarct. Și a refuzat să meargă. Și-a revenit. A doua zi, vineri, a dus-o cum a dus-o, tot așa, a mers la birou, sâmbătă a mers la un spectacol la Corul Armatei Roșii și la prânz avea biroul permanent al partidului.

Ne-a sunat cineva și ne-a spus că arată rău la față. A zis: „Nu arată bine, nu are o culoare bună la față, ce-i cu domnul președinte?”. Noi, văzându-l non-stop, nu ne-am dat seama, când vezi un om tot timpul parcă nu îți dai seama că ar fi ceva schimbat, dar, într-adevăr, știam că nu se simte bine, i-am zis să nu meargă. Și a zis: „Nu, nu, nu! Cum să îi las eu pe ăia să își facă de cap acolo? Eu mă duc!”.
Și nu am știut ce să zicem. Seara s-a dus la concert și duminică a stat în casă, toată ziua. În noaptea de duminică, spre luni, a scris „Săptămâna pe scurt”, rubrica lui celebră din „România Mare”. Și la 6 dimineața urma, l-am făcut să-mi promită că merge la doctor. I-am zis: „Te rog, promite-mi că o să mergem la doctor, nu trebuie să afle nimeni, ai cardiologul tău, dacă vrei mergi cu mine, spune că mergi pentru mine”.
Și mama s-a chinuit cu el, să-i promită. Și a zis: „Bine, mergem, dar nu luni, pentru că muncesc mult lunea. Mergem marți(…)”, a declarat Lidia Vadim, potrivit wowbiz.ro.

Fiica Tribunului a mai spus că starea de sănătate a tatălui său se agravase, iar în dimineața zilei când a decis să meargă la doctor, a presimțit că își va încheia socotelile cu viața.

”Și s-a trezit la șase dimineața, m-a trezit mama și mi-a zis: „Trezește-te, tata vrea să meargă la doctor!”. Și am zis: „Wow, în sfârșit vrea să meargă, dar de ce la ora asta?”. Când m-am dus la el în cameră, el era la geam, cu geamul larg deschis, nu putea să respire. M-a pus să-l cobor treptele de la etaj în sufragerie, sunase Smurdul, să vină să îl ia, că nu mai poate să mai respire: „N-am aer, o să mor”. L-am coborât pe brațe, eu singură, l-am lăsat pe fotoliu și am zis: „Mă duc repede să mă îmbrac”. Venise șoferul să o ducă pe sora mea la școală. Când l-am văzut în starea asta am zis: „Numai, plecăm să te ducem noi la spital, pe cine ai sunat de nu mai vine odată?”. A zis: „Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: „Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: „Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”. Eu țineam poarta și i-am zis: „Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: „Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a mai spus Lidia Vadim.

Citește și Văduva lui Corneliu Vadim Tudor e îngropată până peste cap în datorii. Care este suma pentru care Enel a dat-o în judecată