Lidia Vadim Tudor a suferit un accident şi a ajuns la spital: „Era o gură de canal şi n-am mai simţit”

Fiica "Tribunului" Corneliu Vadim Tudor are parte de o serie de ghinioane în ultima perioadă, după ce de curând a apărut informaţia că ar fi rămas văduvă.

23 nov. 2021, 13:20
Lidia Vadim Tudor a suferit un accident şi a ajuns la spital: „Era o gură de canal şi n-am mai simţit”

Lidia Vadim Tudor a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, dar tânăra nu a mai ajuns să-și onoreze invitația, din cauza unui accident ciudat, ea împiedicându-se de o gură de canal ieşită şi accidentându-şi genunchiul.

„Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit”, a fost mesajul Lidiei Vadim Tudor pentru Cristi Brancu.

În urmă cu aproximativ o săptămână au apărut în presă informaţii conform cărora Lidia Vadim Tudor ar fi rămas văduvă la doar câteva luni de la nunta cu scriitorul şi jurnalistul Tano Dan Alexandru, în vârstă de 51 de ani. Anunţul morţii acestuia a fost făcut chiar de revista România Mare, condusă de fiica fostului politician Corneliu Vadim Tudor, fondatorul publicaţiei.

Lidia Vadim Tudor: „Eu nici nu eram căsătorită, nu sunt văduvă”

Potrivit Fanatik, Lidia Vadim Tudor și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, anunțul cu privire la mariajul lor fiind, făcut, așa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1. Cu toate astea, fiica Tribunului neagă că ar fi fost căsătorită cu Tano Dan Alexandru.

”Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (n.r. pentru condoleanţe), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu domnul Tano Dan Alexandru!”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, pentru sursa citată.

După ce a negat că ar fi fost căsătorită cu scriitorul, Lidiei i-a fost adus la cunoștință faptul că înregistrarea căsătoriei este publică și că jurnaliștii au intrat în posesia unui document, în care scrie negru pe alb că cei doi s-au cununat civil.

Contactată pentru a doua oară, fiica lui Corneliu Vadim Tudor a fost mai puțin categotică în declarațiile ei.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! Nu sunt văduva lui… Domnul Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt. Nu mă ocup eu de chestiile astea. Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a mai spus Lidia pentru sursa citată anterior.

Citeşte şi: Like Creaţa este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica: „Am primit cadoul de ziua mea”