Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la parastasul de şapte ani al tribunului: „Uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit. Niciunul dintre noii patrioți de serviciu nu se ridică la înălţimea tatălui meu”

Pe 14 septembrie, se împlinesc şapte ani de la dispariţia fulgerătoare a tribunului Corneliu Vadim Tudor. Parastasul a avut loc sâmbătă, 10 septembrie, şi a fost o ceremonie restrânsă. Comemorarea politicianului a fost prilej pentru fiica cea mare a lui, Lidia, să vorbească despre situaţia dezastruoasă în care ţara noastră se află acum.

12 sept. 2022, 15:47

Lidia Tudor a spus că, în prezent, sunt foarte mulţi români care îi dau dreptate lui Corneliu Vadim Tudor, deşi, „dacă ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun„.

Pentru noi parcă ar fi fost ieri. După ce a trecut şocul acela iniţial, din contră, am trăit mai intens tot ce s-a întâmplat. Pe măsură ce anii trec şi lucrurile se aşază, ne aducem aminte şi trăim acele momente la mare intensitate”, a declarat Lidia la Antena 3

Lidia Tudor a abordat subiectul situaţiei în care România se află în prezent, subliniind faptul că acum trăim acele vremuri pe care tatăl ei le prevestise de mult.

Uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit și i-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă și că toate aceste greutăți ne vor ajunge, încât am ajuns acum în 2022 fără el, singuri la mâna lor, cum ar veni, fără nimeni să ne ajute, fără nimeni să ne mai avertizeze, fără nimeni să ne ia apărarea și cu siguranță ar fi tunat și ar fi fulgerat în continuare”, a mai spus ea.

Citeste si Corneliu Vadim Tudor a prevăzut războiul din Ucraina. I s-a arătat în vis soţiei: „Sigur se va întâmpla ceva”

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, atac la patrioţii actuali: „Nu se ridică la înălţimea tatălui meu”

Fiica tribunului a spus, de asemenea, că autoproclamaţii naţionalişti şi patrioţi ai zilelor noastre nu se ridică la înălţimea tatălui ei, iar diferenţa în discurs este mai mult decât grăitoare.

Cred că, în România, noțiunea de patriotism merită mult mai mult. Fără dorința de a jigni pe nimeni, Doamne ferește, nu îmi doresc așa ceva. Apreciez orice persoană care susține ideea de patriotism, de dragoste de țară, dar este nevoie de mult mai mult pentru a fi în politica românească și pentru a ocupa scaunul unor persoane precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Păunescu și toți ceilalți din generația tatălui meu.

Nu cred că cineva din noii naționaliști, din noii patrioți de serviciu se ridică la talia tatălui meu. Sub nicio formă. Nu cred asta. Și asta putem vedea cu toții cu ochiul liber. Adică trebuie numai să urmărim un discurs al unui politician contemporan cu noi și un discurs al tatălui meu. Și vom vedea diferența„, a mai spus fiica tribunului.

Citeste si Lidia Vadim Tudor, declarație-șoc după ce soțul ei a murit de COVID: Nu sunt văduva lui! Mor mulți din această cauză!