Lidia Vadim Tudor, declarație-șoc după ce soțul ei a murit de COVID: Nu sunt văduva lui! Mor mulți din această cauză!

Familia lui Vadim Tudor a fost încercată de mari greutăți. După pierderea marelui tribun, fiicele lui au avut parte de mai multe drame.

17 nov. 2021, 08:44
Lidia Vadim Tudor, declarație-șoc după ce soțul ei a murit de COVID: Nu sunt văduva lui! Mor mulți din această cauză!

Doliu în familia lui Vadim Tudor. Lidia Vadim Tudor reușise să vadă lumina de la capătul tunelului și să își unească destinul cu un scriitor cu mai bine de 20 de ani mai în vârstă. Cei doi și-au spus da pe 10 iulie, în fața ofițerului Stării Civile, chiar anul acesta.

Doliu în familia lui Vadim Tudor. S-a stins din viață la patru luni de la nunta cu fiica politicianului!

Din păcate, fericirea Lidiei nu a durat foarte mult, la doar patru luni de la nuntă, scriitorul și-a pierdut viața din cauza COVID. Pe 16 octombrie a avut loc cumplita tragedie, iar Lidia a rămas văduvă. Ceremonia funerară avea să aibă loc în mare secret. Au participat rudele și câțiva prieteni foarte buni, potrivit Cancan.

„Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red., fost jurnalist și fost parlamentar PRM) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID. Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.)’, a mai transmis fiica „Tribunului’ pentru fanatik.ro.

Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

Citește și: Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „E adevărat că de afară îţi vin nişte ordine, dar ei nu-ţi spun să încalci legea. Raportul OSCE arată încălcarea principiilor democratice”
O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Citește și: Cine este si pentru ce militează partidul AUR?! Naţionalism, unire şi credinţă creştină sunt exact valorile cu care şi Vadim Tudor a făcut cariera politică