Fiica lui Dinu Patriciu, executată silit

Dinu Patriciu si-a lasat mare parte din avere celor doua fiice ale sale, Ana si Maria. Pe Ana a incercat sa o implice in afaceri de mai multa vreme, incredintandu-i conducerea unui restaurant de lux din Bucuresti. In 2012, presa a relatat ca restaurantul, in care Patriciu investise doua milioane de euro, a dat faliment, din cauza preturilor mari, dar si a chiriei de 9.000 de euro pe luna.

05 mart. 2017, 06:07
Fiica lui Dinu Patriciu, executată silit

Ulterior, Ana Patriciu a preluat responsabilitatea conducerii unul alt restaurant, din zona Floreasca. Nici aici lucrurile nu merg grozav, firma care detine restaurantul inregistrand o pierdere de aproximativ 420.000 de euro in 2015, scrie wowbiz.ro.

In vara lui 2016, Ana Patriciu a renovat restaurantul, sperand intr-o revigorare. Cu un an inainte, firma Anei a fost data in judecata de o societate din Borsec, care asigura aprovizionarea cu apa minerala si bauturi racoritoare a restaurantului, probabil pentru facturi neachitate. S-a cerut executarea silita a firmei detinute de fiica lui Patriciu, iar Judecatoria Sectorului 1 a incuviintat-o.

CITEŞTE ŞI: Lupta pentru moştenirea lui Dinu Patriciu a luat sfârşit. Cine e femeia care în mod neaşteptat a primit o bună parte din averea sa