Fiica lui El Chapo şi băiatul „Reginei Drogurilor”, nuntă de lux în Mexic. Au închis o catedrală maiestuoasă pentru ceremonia celor doi

Alejandrina Gisselle Guzmán, fiica interlopului mexican "El Chapo", s-a căsătorit cu băiatul „Reginei Drogurilor”, într-o catedrală maiestoasă din Mexic. Presa internațională o descrie drept nunta anului în țara traficanților de droguri.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 11:45
Fiica lui El Chapo şi băiatul „Reginei Drogurilor”, nuntă de lux în Mexic. Au închis o catedrală maiestuoasă pentru ceremonia celor doi

Tânăra și-a unit destinele cu un alt mebru al  lumii interlope din Mexic, Edgar Cazares, un mafiot extrem de cunoscut în American de Sud. Acesta este fiul celebrei Blanca Margarita Cázares Salazar, denumită și „Regina Drogurilor”, una dintre cele mai puternice și mai periculoase femei din lumea interlopă, potrivit The Guardian.

Cei doi au avut parte de o ceremonie cu uși închise, în catedrala din Culiacán, orașul din centrul imperiului criminal al cartelului Sinaloa.

Nunta a avut loc pe 25 ianuarie, potrivit ziarului mexican Reforma, care a scandalizat Mexicul cu titlul: „Catedrala închisă pentru nunta fiicei lui El Chapo”.

Evenimentul a fost unul luxos, cu muzicieni cunoscuţi în Mexic, potrivit fotografiilor şi videoclipurilor postate pe reţelele de socializare. Se zvonește că la nuntă au fost zeci de asasini plătiți să protejeze nuntașii cu arme de foc, de frica unui posibil atentat din partea clanurilor rivale.

Chiar dacă El Chapo a fost închis în Colorado, familia Guzmán și-a menținut un profil ridicat și a încercat să-și păstreze imaginea.

Soția lui El Chapo, Emma Coronel, a debutat toamna trecută într-un reality show pe VH1.

Gisselle Guzmán a marcat imaginea tatălui său și a lansat recent o linie de îmbrăcăminte, „El Chapo 701”, și a făcut planul său, de a vinde berea „El Chapo”.