Fiica lui Florin Salam, mesaj emoţionant pentru mama sa. Ce a putut să scrie Betty Stoian despre Fănica

Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam, a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant dedicat mamei sale. Fănica a murit la o vârstă fragedă, pe vremea când copiii săi erau încă foarte mici.

05 mai 2022, 21:42
Fiica lui Florin Salam, mesaj emoţionant pentru mama sa. Ce a putut să scrie Betty Stoian despre Fănica

Fiica lui Florin Salam, mesaj emoţionant pentru mama sa. Betty Stoian şi-a emoţionat fanii cu o fotografie în care apare alături de mama şi de fratelui său. Cântăreaţa a postat şi un mesaj sfâşietor alături de imaginea cu cea care i-a dat viaţă.

Fiica lui Florin Salam, mesaj pentru mama sa: „Tot ceea ce sunt și sper să devin se datorează unui înger”

Citeşte şi Ce se întâmplă cu Florin Salam. Fiica lui, Betty, a făcut anunţul: „A decis că aşa e mai bine pentru el!”

Fănica, prima soţie a lui Florin Salam, a murit din cauza unei boli crunte, la o vârstă fragedă. Betty şi fratele ei erau foarte mici atunci când mama lor s-a stins din viaţă. Recent, cântăreaţa şi-a surprins fanii cu o imagine deosebită, alături de un mesaj care a emoţionat pe toată lumea.

„Tot ceea ce sunt și sper să devin se datorează unui înger, iar acela este mama.”, a scris Betty în dreptul fotografie de pe Instagram.

Prietenii săi virtuali au reacţionat imediat.

„Cea Mai frumoasa femeie. Dzeu sa o odihneasca in pace”, „Douã picãturi de apã.Dumnezeu sa o odihneascã in pace”, „Doamne,cât de mult semeni cu ea. Asemănarea este izbitoare”, „Cea mai superba femeie! acum te vegheaza de sus! Ingeraul tau pazitor”, „Singura fiinta care va iubit cu tot sufletul şi care are grija de voi de sus…Nimeni altcineva sa nu ii ia locul…Restul sunt de fatada, Betty”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit fiica lui Florin Salam pe Instagram.

Vedeta merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori, iar în 2018 și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale!

Citeşte şi Scandal uriaș pe Instagram! Fiica lui Florin Salam, Betty, a răbufnit: „Frustrarea asta este un fel de boală”