Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei. Îi va îndeplini artistei ultima dorinţă

Fiica lui Gabi Luncă vrea să facă gest impresionant în memoria mamei sale. Artista a murit în urmă cu aproximativ o lună, din cauza infectării cu noul coronavirus. Rebeca Onoriu a făcut o dezvăluire emoţionantă, este pregătită să îi îndeplinească ultima dorinţă interpretei de muzică lăutărească.

02 mai 2021, 10:24
Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei. Îi va îndeplini artistei ultima dorinţă
Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei

Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei. Rebeca a va trece peste câteva zile la religia penticostală. Era una dintre cele mai mari dorințe ale mamei sale, pe care a tot amânat-o. Fiica celebrei artiste speră că se va apropia și mai mult de Dumnezeu.

Citeşte şi: Fiicele lui Gabi Luncă trec prin momente cumplite după moartea artistei: Nu mă pot împăca cu gândul că ea nu mai e. Ieri am sunat-o la telefon!

Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei

Acum a devenit și cea mai mare dorință a mea și știam că o să vină momentul acesta, doar că nu știam când. Cumva am tot amânat. Acum o lună i-am promis mamei.

I-am promis că mă voi boteza fără să-mi ceară dânsa, a plâns de fericire, cum făcea de fiecare dată când o îndemnam: „hai să ne rugăm, hai să cântăm o cântare. Era uimită de dorința mea și acum cu botezul, fără ca să-mi ceară, i-am spus, s-a bucurat și acum urmează să îndeplinesc ce am promis. Cumva, prin botezul acesta îmi oficializez relația cu Dumnezeu.

Nu sunt străină de astea, eu m-am născut într-o familie de creștini practicanți, cu ținerea de post, facerea de bine, cumva nu mi-e greu. Doar că am amânat să-mi iau angajamentul ăsta”, a spus Rebeca Onoriu la un post de televiziune.

Ce avere a lăsat Gabi Luncă

Gabi Luncă

a murit, pe 2 aprilie, din cauza Covid-19 şi a lăsat în urma sa o avere impresionantă, dar și o afacere de care se va ocupa în continuare fiul ei, Emanuel Onoriu.

Vedeta a mărturisit în urmă cu mai mult timp într-un interviu că a avut o casă imensă pe care a vândut-o și din care a făcut bani frumoși. După ce s-a retras din muzică, marea doamnă a muzicii lăutărești a intrat în domeniul imobiliar alături de familia sa.

Ea a cumpărat mai multe terenuri în București, iar în urma vânzării unui bloc a câștigat venituri în valoare de un milion de euro, scrie SpyNews.