Fiica lui Gheorghe Dincă, primele declaraţii despre cazul de la Caracal: Ne dezicem. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a vorbit în premieră despre cazul de la Caracal, dar şi despre acuzaţiile aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a declarat că femeia le-a spus unor italieni că le poate face rost de fete. Daniela Dincă spune ca nu şi-a văzut tatăl de anul trecut şi că îşi exprimă compasiunea faţă de familiile celor două fete. 

02 aug. 2019, 12:06
Fiica lui Gheorghe Dincă, primele declaraţii despre cazul de la Caracal: Ne dezicem. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat în casa tatălui său, la Caracal. Femeia a mia spus că ultima dată l-a văzut pe tatăl său la înmormântarea bunicii sale, anul trecut, de Paşte.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru „Adevărul„.

Femeia a mai spus că nici ea, nici mama ei nu au fost victime ale agresiunilor lui Gheorghe Dincă. 

În privinţa acuzaţiilor aduse de omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt „foarte grave şi nefondate”. „În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a mai spus Daniela Dincă.

Femeia a subliniat că nici ea, nici restul familiei sale nu a oferit femei vreunui cetăţean român sau italian. „Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei niciunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a declarat Daniela Dincă.

Dezvăluirile unui afacerist italian care a cunoscut-o pe fiica lui Gheorghe Dincă: „Mi-a spus că îmi poate procura fete”