Fiica lui Gheorghe Moroşan, dispusă să poarte echipament de înregistrare ca să-şi vadă tatăl: „Nu mi se permite să iau legătura cu el”

Fiica lui Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, este dispusă să poarte echipament de înregistrare doar ca să-şi poată vedea tatăl. Aceasta a făcut noi declaraţii cutremurătoare despre cazul care a şocat o ţară întreagă.

08 mart. 2021, 23:30
Fiica lui Gheorghe Moroşan, dispusă să poarte echipament de înregistrare ca să-şi vadă tatăl: „Nu mi se permite să iau legătura cu el”
Fiica lui Gheorghe Moroşan, dispusă să poarte echipament de înregistrare doar ca să-şi vadă tatăl

Fiica lui Gheorghe Moroşan, dispusă să poarte echipament de înregistrare doar ca să-şi vadă tatăl. Femeia acuză autorităţile că nu o lasă să-şi vadă părinţii. Aceasta spune că este dispusă să poarte echipamente de înregistrare, doar să poată să-şi vadă tatăl.

Fiica lui Gheorghe Moroşan, dispusă să poarte echipament de înregistrare doar ca să-şi vadă tatăl

„Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat.

Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara. De ce nu mă lasă să pot intra eu în contact cu el?”, spune femeia, potrivit Antena3. 

Mai mult, aceasta s-a arătat dispusă să poarte echipament de înregistrare numai fie lăsată să-şi vadă tată.

„DA! Doar că să îmi văd tatăl. DA! Nu știu cum se poate proceda. De ce s-a ajuns la dezastrul asta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă?

Și-a strigat disperarea într-un mod continuu și nimeni nu l-a băgat în seamă”, a povestit plângând fiica criminalului.

Reamintim că Gheorghe Moroşan, bărbatul acuzat de omor calificat după ce a sechestrat şi ucis cu sânge rece doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost arestat prevenitiv pentru 29 de zile. În arest este şi soţia lui, pe care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău o acuză de complictate la lipsire de libertate.

Citeşte şi Primele imagini de la intervenția polițiștilor din Onești! Cum au intrat oamenii legii în casa groazei

Primele declarații făcute de criminalul din Onești! Gheorghe Moroșan spune că nu regretă faptele oribile

Moroșan le-ar fi spus medicilor că cei doi muncitori care au venit în apartament erau oameni răi și că, în urmă cu câțiva ani, și aceștia ar fi vrut să îi ia apartamentul, potrivit Antena3.

Bărbatul a fost mutat de la secția de Terapie Intensivă la cea de Chirurgie, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU, Mirela Romanet.

„Pacientul este internat în continuare la unitatea noastră, este transferat pe Secția Chirurgie, este cooperant cu cadrele medicale, se poate alimenta și cu mâncare gătită. Rămâne sub monitorizare întrucât nu se poate ridica singur în picioare”, a precizat Mirela Romanet.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al apartamentului în care aceştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.