Fiica lui Giani Kiriţă, prima reacţie după ce fanii „Exatlon” au cerut eliminarea tatălui ei din competiţie

După certurile pe care le-a avut cu echipa Războinicilor de la „Exatlon", tot mai mulți fani ai emisiunii au început să semneze petiții pentru a cere eliminarea lui Giani Kiriță din competiție. Fiica lui le-a transmis un mesaj pe pagina ei de socializare.

27 mart. 2018, 15:07
Fiica lui Giani Kiriţă, prima reacţie după ce fanii „Exatlon” au cerut eliminarea tatălui ei din competiţie

„Dragii mei, puteți face încă un milion de petiții. Tata tot acolo rămâne, stați calmi. Dacă pentru o secundă credeți că acele „grupulețe” ale voastre în care vă scrieți frustrările vor fi luate în seamă, înseamnă că ați luat-o razna. Dacă nu sunteți capabili să înțelegeți ce înseamnă o competiție, atunci nu mai fiți capabili nici să vă dați cu părerea despre asta”, a scris Roxana Kirita pe o rețea de socializare.

De altfel, și mama lui Giani i-a luat apărarea în cadrul emisiunii „WoWbiz” de luni seara, când a avut o discuție în contradictoriu cu mama lui Alex, supranumit „Bentiță” de către echipa Faimoșilor.

Scandalul de la Exatlon a început după ce Faimoșii au pierdut casa în înfruntarea de sâmbătă. Războinicii au profitat de noua regulă care le permite să își aleagă orice jucător din echipa adversă. Jucătorii slabi nu mai pot fi ținuți, astfel, pe tușă pentru a conserva șansele unei echipe la victorie.

Citeşte şi CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: 100.000 DE EURO se duc la…Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta