Fiica lui Gică Popescu, imagini fierbinţi din vacanţa în Mexic. S-a pozat în cel mai mic costum de baie posibil FOTO

Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu, se distrează de minune la Cancun (Mexic), de unde a postat pe contul său de Instagram câteva imagini incendiare din vacanță.

06 iul. 2022, 21:06

Fiica lui Gică Popescu, imagini fierbinţi din vacanţa în Mexic. Maria Popescu a absolvit recent Esada Business and Law School din Barcelona și urmează să facă și un Master la Londra. Între aceste etape universitare, tânăra și-a permis și o vacanță exotică. Maria Popescu a postat pe Instagram o serie de poze de pe o plajă din Cancun, purtând un costum de baie negru.

Dacă fratele Nicolas a mers către fotbal, Maria s-a orientat către business.N-are nicio inclinație către latura sportivă, de aceea a ales un alt domeniu departe de țară unde să se școlarizeze. Fiica lui Gică Popescu vrea să ajungă femeie de succes în afaceri. A fost premiantă la facultate şi se pregăteste de Master. Gică Popescu s-a declarat încântat de realizările fiicei sale. „Esada este una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Mă bucură enorm că în cei trei ani și jumătate de facultate nu a picat niciun examen. Niciunul! Înseamnă ceva! Va face un Master în business la Londra şi după aceea la muncă!”, a spus Gică Popescu.

Contre dure între Gică Popescu şi Gică Hagi. Fiul „Baciului” a stârnit scandalul: „Trebuie să joace, Dumnezeule! Dacă nu, îl duc în altă parte!”

Gică Popescu e căsătorit din anul 1999 cu Luminița. Aceștia au împreună doi copii, pe Maria, de 21 de ani, și pe Nicolas, de 18 ani. Fostul fotbalist declara anul trecut că îi oferă lunar fiicei 1.000 de euro pentru traiul ei din Barcelona. „Maria studiază la Barcelona, are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro, din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească, dacă vrea. Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a dezvăluit Gică Popescu.