Fiica lui Ilie Năstase, acuze grave la adresa fostului tenismen: „Mi-a zis să iau o pastilă, să mă sinucid”

Fiica lui Ilie Năstase lansează acuze grave la adresa fostului tenismen. Este mare scandal în familia sportivului, după ce fiica lui adoptivă spune că tatăl ei o îndeamnă, de vreo doi ani, să îşi pună capăt zilelor.

04 aug. 2022, 08:49
Fiica lui Ilie Năstase, acuze grave la adresa fostului tenismen: „Mi-a zis să iau o pastilă, să mă sinucid”
Fiica lui Ilie Năstase, acuze grave la adresa fostului tenismen

Fiica lui Ilie Năstase, acuze grave la adresa fostului tenismen. În vârstă de 32 de ani, Charlotte face mărturisiri halucinante despre relaţia cu tatăl său. Deși a fost adoptată împreună cu fratele ei, de către Ilie Năstase și soția lui de de la vremea respectivă, anume Alexandra King, tânăra s-a simțit mereu marginalizată şi dată la o parte de către tatăl ei.

Citeşte şi: Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie Năstase: „Nu a muncit o zi în viața ei”

Fiica lui Ilie Năstase, acuze grave la adresa fostului tenismen

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. 

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață!

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească! 

Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?!

Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. 

El a zis clar în înregistrare: “pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău“. Ca să fiu sinceră, eu cred că el,  pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit. 

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!

Nu mi-a mai răspuns la telefon după ce i-am zis de Onlyfans, dar a fost inițial ideea lui„, a declarat Charlotte, pentru Click.ro.