Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații șoc la adresa tatălui ei: „Mi-a zis să fac orice pentru bani”

Una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, Charlotte, a reintrat, de curând, în atenția publicului larg, mai ales după ce și-a făcut cont pe Onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut dedicat adulților.

13 iul. 2022, 12:22
Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații șoc la adresa tatălui ei: „Mi-a zis să fac orice pentru bani”

Contra unei sume lunare, 17 dolari în cazul lui Charlotte, subscriberii pot vedea poze explicite cu ea. O serie de probleme financiare a obligat-o să facă acest pas pe care unii îl consideră lipsit de decență.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a spus Charlotte pentru Ziare.com.

Citește și: Ilie Năstase şi Ioana fac ultimele pregătiri pentru nunta cu 400 de invitaţi. Tenismenul va purta uniforma de general

Charlotte nu are o relație apropiată cu tatăl ei

Întrebată ce fel de relație are în prezent cu tatăl ei, Charlotte a făcut o serie de dezvăluiri șoc. Se pare că Ilie Năstase a ales să stea departe de ea. „Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”.

Nici în familia din SUA Charlotte nu a găsit foarte mult sprijin întrucât mama și fratele ei se confruntă cu probleme grave, despre care nu a dorit să dezvăluie prea multe.

Fiica celebrului jucător de tenis, care a locuit patru ani în România când era mică, susține că singurele persoane care au susținut-o de-a lungul timpului au fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a lui Nasty.

„Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”. Ilie Năstase nici măcar nu i-a mai răspuns la telefon în ultima vreme.

Câți copii are Ilie Năstase

  • Nathalie Năstase (45 de ani) este fiica cea mare a lui Ilie din căsătoria cu belgianca Dominique Grazia.
  • Nicolas (35 de ani) și Charlotte (32 de ani) sunt copiii înfiați de Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King. După divorț, copiii au rămas în SUA alături de mama lor.
  • 3 Alessia (18 ani) şi Emma (15 ani) sunt cele două fete pe care Ilie Năstase le are împreună cu fosta soție Amalia.

Citește și: Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan. „Nu îi e rușine, așa, un pic?”