Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”

Ioana Dichiseanu acuză medicii că ar fi comis erori grave care ar fi dus la înrăutăţirea stării de sănătate a tatălui său. Actorul Ion Dichiseanu este spitalizat de trei luni, iar starea lui nu este una bună, deşi este stabilă.

25 apr. 2021, 16:01
Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”
Ion şi Ioana Dichiseanu

Fiica lui Ion Dichiseanu Ioana Dichiseanu a dezvăluit, la Antena 3, cum se simte tatăl ei și mai ales de la ce au pornit problemele sale de sănătate. În prezent, Ion Dichiseanu se află internat la Spitalul Floreasca, unde echipa de medici face tot posibilul pentru a-l pune pe picioare. Fiica acestuia le este recunoscătoare medicilor care, după spusele acesteia, încearcă să repare greşelile unor colegi de-ai lor care au avut grijă, anterior, de Ion Dichiseanu.

Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori„, spune Ioana Dischiseanu.

Citeste si Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, trimis în judecată. Ce acuzaţie i se aduce

Fiica lui Ion Dichiseanu crede că tatăl ei a contractat o bacterie în timpul unei biopsii

Fiica artistului spune că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său. Aceasta acuză faptul că tatălui său i-au fost interpretate greşit nişte analize. În urma interpretării, medicii au ajuns la concluzia că actorul suferă de cancer. Apoi, Dichiseanu a fost trimis să facă o biopsie în urma căreia ar fi contractat o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

Citeste si Keo, operat de urgenţă! Cântăreţul a suferit o triplă intervenţie chirurgicală

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare„, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3.