Fiica lui Ion Țiriac duce o viață de lux în Miami. „Prințesa lui tati” a înnebunit fanii cu senzualitatea ei

Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, este stabilită în Miami unde trăiește numai în lux. Recent, tânăra de 24 de ani a postat una dintre cele mai îndrăznețe imagini, în care poartă doar un corset și pantaloni scurți.

19 oct. 2021, 08:41

Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, este o tânără de 24 de ani, studentă a Universității din Miami, unde studiază Jurnalism și Economie.

Superba Ioana este unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, rezultată din relația afaceristului cu jurnalista egipteană Sophia Ayad.

Recent, Ioana a  făcut furori pe Instagram când a postat una dintre cele mai provocatoare imagini  de până acum, care îi pune în valoare senzualitatea debordantă și trupul perfect. Ea a pozat pe terasa apartamentului ei cu vedere la ocean, îmbrăcată în pantaloni scurți și un corset.

Fiica lui Ion Țiriac și-a cucerit admiratorii care o urmăresc pe Instagram, care au lăudat-o pentru frumusețe și pentru silueta ca trasă prin inel. Chiar și Simona Halep i-a apreciat fotografia.

Ioana este o tânără foarte cosmpolită, ea a locuit o vreme cu mama ei la Monaco și a făcut Liceul American la București.

Cu ocazia zilei de naștere, Ioana s-a fotografiat înconjurată de sute de trandafiri roșii și a primit urări inclusiv de la Nadia Comăneci sau Ileana Lazariuc, fosta ei cumnată.

„Prințesa” lui Ion Țiriac este implicată în diverse activități, iar în trecut a organizat un eveniment caritabil pe care l-a îmbinat cu o prezentare de modă unde a reușit să strângă bani pentru o fundație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Cei doi au o relație de trei ani

Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Ion Țiriac a fost surprins văzut la o terasă din nordul Capitalei,în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el. Miliardarul a venit, ca de obicei, însoțit de bodyguarzi la Restaurantul Mandaloun, iar gărzile de corp au avut grijă să fie ferit de curiozitățile celor din jur.

Deși recent s-a scris de despărțirea miliardarului de fosta gimnastă Irina Deleanu, Ion Țiriac nu mai este în relație cu aceasta de mult timp. În imaginile surprinse de MediaFlux, Ion Țiriac este destul de apropiat de domnișoara extrem de atrăgătoare cu care are o relație stabilă de mai bine de trei ani, pe care o cheamă Teodora.

După ce au luat cina la restaurantul libanez și au discutat într-un mod extrem de apropiat, chiar la o masă așezată pe terasă, la stradă, Ion Țiriac și iubita sa s-au îndreptat spre mașina lui din bogata colecție pe care o deține: un Lamborghini Urus Graphite Capsule al cărui preț pleacă de la 243.000 de dolari.

 

Recent, Ion Țiriac a demisionat din Frunteea Federației Române de Tenis, o funcție pe care a ocupat-o din 2019. Legendarul tenisman se află în conflict cu ministrul Sporturilor, Eduard Novak, pe tema refuzului jucătoarelor fruntaşe de tenis de a participa la JO 2020. Țiriac a invocat medalia de argint câștigată de spadasina Ana Maria Popescu pentr a-l ataca pe Novak. Fostul șef al FRT a declarat că îndiferent câți bani ar fi fost investiți în sportul românesc, Ana Maria nu ar fi putut să câştige aurul, la Tokyo.