Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Cei doi au o relație de trei ani VIDEO

Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, continuă să puncteze şi în viaţa personală, deşi a ajuns la respectabila vârstă de 82 de ani. Miliardarul trăieşte de trei ani o poveste de dragoste cu o tânără sexy.

08 sept. 2021, 10:59
Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Cei doi au o relație de trei ani VIDEO

Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Ion Țiriac a fost surprins văzut la o terasă din nordul Capitalei,în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el. Miliardarul a venit, ca de obicei, însoțit de bodyguarzi la Restaurantul Mandaloun, iar gărzile de corp au avut grijă să fie ferit de curiozitățile celor din jur.

Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy

Deși recent s-a scris de despărțirea miliardarului de fosta gimnastă Irina Deleanu, Ion Țiriac nu mai este în relație cu aceasta de mult timp. În imaginile surprinse de MediaFlux, Ion Țiriac este destul de apropiat de domnișoara extrem de atrăgătoare cu care are o relație stabilă de mai bine de trei ani, pe care o cheamă Teodora.

Ion Țiriac și-a prezentat noul bolid de lux. „Numai inscripția a costat cât o Dacie!” GALERIE FOTO 

După ce au luat cina la restaurantul libanez și au discutat într-un mod extrem de apropiat, chiar la o masă așezată pe terasă, la stradă, Ion Țiriac și iubita sa s-au îndreptat spre mașina lui din bogata colecție pe care o deține: un Lamborghini Urus Graphite Capsule al cărui preț pleacă de la 243.000 de dolari.

Ion Țiriac la plajă cu o misterioasă brunetă sexy! Incredibil, cum arată miliardarul la 82 de ani FOTO

Recent, Ion Țiriac a demisionat din Frunteea Federației Române de Tenis, o funcție pe care a ocupat-o din 2019. Legendarul tenisman se află în conflict cu ministrul Sporturilor, Eduard Novak, pe tema refuzului jucătoarelor fruntaşe de tenis de a participa la JO 2020. Țiriac a invocat medalia de argint câștigată de spadasina Ana Maria Popescu pentr a-l ataca pe Novak. Fostul șef al FRT a declarat că îndiferent câți bani ar fi fost investiți în sportul românesc, Ana Maria nu ar fi putut să câştige aurul, la Tokyo.