Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami. Cum arată Ioana în costum de baie

Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami. Pe cât de celebru, pe atât de discret este cu viața personală. Puțini știu că celebrul magnat are trei moștenitori: doi băieți și o fată, iar unica sa fiică este o adevărată bombă sexy.

11 aug. 2021, 17:17
Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami. Cum arată Ioana în costum de baie
Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami

Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami. Ioana s-a mutat acolo la la sfârșitul anului 2018, pentru continuarea studiilor. Este destul de activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini care taie răsuflarea fanilor.

Citeşte şi: Ion Ţiriac a deschis o grădiniţă sportivă bazată pe programa britanică. Care sunt taxele anuale pentru preşcolari

Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami

Recent, a postat o fotografie într-un  costum de baie, de culoarea curcubeului, iar reacţii nu au întârziat să apară. „Cea mai drăguță/ Atât de frumoasă/ Superbă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite la imaginea postată.

Ioana Țiriac a împlinit recent 24 de ani și studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. Deși inițial voia să calce pe urmele mamei sale, fiica lui Ion Țiriac își completează studiile pentru a porni o carieră în lumea afacerilor.

În perioada 2019 – 2021, tânăra și-a ajutat mama în gestionarea afacerii pe care și-a deschis-o peste Ocean. Pool Club Monaco este un magazin de îmbrăcăminte glamour și de lux, deschis la Monaco și relocat la Miami în 2018.

E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și stie ce vrea”, spunea Sophie Ayad despre fiica ei, într-un interviu acordat pentru Pro TV.

Citeşte şi: PRIMELE IMAGINI! Cu cine se iubeşte fiica super-sexy a lui Ion Ţiriac. Asta da, surpriză! FOTO